Recent werk

Details

ElaadNL Slimme LaadinfrastructuurNike Max Beste Schoenen Se Ar0499 Nieuwe Dames Groen 270 003 Air 6vfyYb7mIg

illustraties

VNG Elektriciteitsverbruik Elektrische Auto’s

infographics
Nike Max Beste Schoenen Se Ar0499 Nieuwe Dames Groen 270 003 Air 6vfyYb7mIg
Details
Nike Max Beste Schoenen Se Ar0499 Nieuwe Dames Groen 270 003 Air 6vfyYb7mIg

Feedtuber Loonbedrijf Habo

infographics

Nike Max Beste Schoenen Se Ar0499 Nieuwe Dames Groen 270 003 Air 6vfyYb7mIg

De kracht van beeld

Studio Meesterwerk denkt in beelden. Hiermee zijn we in staat 'gedachtenspinsels' om te zetten naar krachtige visuals, professionele presentaties en beeldend kaartmateriaal.

be Collectie Goedkoop KopenBeslist 2019 Mcgregor Schoenen 6bgyf7Y
Sports Nike Epic React Flyknit DamesJd dthrQCsx

Een goed idee, slecht gecommuniceerd, is een gemiste kans.

De Bjorn 312671371 Borg Dames Zwart Laars Kevina F5Jl3TK1ucjuiste Nike Max Beste Schoenen Se Ar0499 Nieuwe Dames Groen 270 003 Air 6vfyYb7mIgvisualisatie verbetert een idee.

C11 Sb Stock Grijs Nike Nieuw Dames Schoenen Ns412b01s Arrival HD9IWE2

Visuele communicatie, goed uitgevoerd, genereert meer resultaten.

Nike Max Beste Schoenen Se Ar0499 Nieuwe Dames Groen 270 003 Air 6vfyYb7mIg
 • Infographics

  Veel adviesbureaus met werkvelden op het snijvlak van centra, vrije tijd, wonen, werken, winkelen en ruimtelijke ordening bezitten een waardevolle schat aan informatie. Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het overdragen van data, informatie en kennis op hun doelgroep. Met een goede infographic zijn we in staat om complexe processen, grote hoeveelheden data en gegevens begrijpelijk te maken. Inhoud en vorm zijn daarbij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Door de inzet van een infographic wordt kennis omgezet naar een verhaal in beelden.

  Schoenen Outlet Martens vegan Dr Heren 1461 Zwart dCeroQxBW
 • Presentaties

  Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het vormgeven van presentaties. Dit doen we met een doel. Het publiek helpen uw boodschap beter te begrijpen. Uit onderzoek is immers gebleken dat zorgvuldig vormgegeven presentaties beter worden begrepen en onthouden. Een goede presentatie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde beelden die uw boodschap kracht bij zetten, iconografie die de essentie van een woord raken, eenvoudige grafieken die ingewikkelde data helder maken en dia’s die naadloos aansluiten op uw corporate huisstijl.

  Shoes Mens North Sale Up Face Outlet Online The To 60OffUsa WCxQdBoer
 • Rapportages

  Studio Meesterwerk geeft visueel vorm aan rapportages en verslagen met de overtuiging dat visuele uitingen meer zijn dan alleen maar mooi. Doordat Frits Urban Design heeft gestudeerd aan de NHTV Internationale Hogeschool gaat het inhoudelijk en conceptueel ook nog eens ergens over. Doordat we ons inleven in de opdrachtgever en de doelstelling die hij heeft met een rapportage ontstaat er altijd een creatief samenspel waardoor inhoud en vorm onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

  Sneakers Air Run Se Huarache 537018 Nike Ultra Beodrcwx Blackwhitewhite vn80NmOw
 • Impressies

  Loafers Bataviastad KopenBeslist Heren Sale nl Online rBtCQdosxh

  Impressies ondersteunen uw idee, visie of ontwerp en laten zien hoe het past in de ruimtelijke context. Met een achtergrond in de stedenbouw, een goed ontwikkeld ruimtelijk inlevingsvermogen en een onderscheidend grafisch handschrift is Frits in staat ieder idee op geheel eigen wijze te projecteren op een bestaand ruimtelijk decor. Dit kan zowel conceptueel, ter ondersteuning van bijvoorbeeld een bewonersavond, of planmatig als een visuele vertaling van een project of plan.

 • Plattegronden

  Vanuit zijn passie voor de gebouwde omgeving en zijn analytische instelling maakt Frits plattegronden ter ondersteuning van plannen en projecten. Plattegronden kunnen illustratief worden vormgegeven of met behulp van grafische tekenprogramma's en zijn bruikbaar voor verschillende doeleinden, te denken aan plankaarten, visiekaarten, routebeschrijvingen, toeristische kaarten en stadskaarten. Door juist datgene in kaart te brengen wat kenmerkend is voor de historie van een plek, of juist de toekomst van een plan, zorgt ervoor dat iedere kaart zijn eigen unieke verhaal verteld.

Nike Max Beste Schoenen Se Ar0499 Nieuwe Dames Groen 270 003 Air 6vfyYb7mIg
Nike Max Beste Schoenen Se Ar0499 Nieuwe Dames Groen 270 003 Air 6vfyYb7mIg

Behoefte aan ondersteuning op het gebied van visuele communicatie? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht! Neem vrijblijvend contact op.

Zwart W Nike Schoenen Air Max Sneakers Dames Lage Thea Premium vn08mNwO
Vrouwen Pompen Hoge Schoenen Toe Eilyken Hakken Peep 3Ajq4RL5