Recent werk

Details

ElaadNL Slimme LaadinfrastructuurLange Wolf Mascotte Costume Koop Zwarte Met Bruine Of Haren Omvn0yN8w

illustraties

VNG Elektriciteitsverbruik Elektrische Auto’s

infographics
Lange Wolf Mascotte Costume Koop Zwarte Met Bruine Of Haren Omvn0yN8w
Details
Lange Wolf Mascotte Costume Koop Zwarte Met Bruine Of Haren Omvn0yN8w

Feedtuber Loonbedrijf Habo

infographics

Lange Wolf Mascotte Costume Koop Zwarte Met Bruine Of Haren Omvn0yN8w

De kracht van beeld

Studio Meesterwerk denkt in beelden. Hiermee zijn we in staat 'gedachtenspinsels' om te zetten naar krachtige visuals, professionele presentaties en beeldend kaartmateriaal.

Vapor Schoen 9 Tour Roger Allcourt Heren Federer 5 Zoom Nike HI92ED
Schoenen Grijs Dames Adidas Dames Grijs Roze Roze Adidas Schoenen 8nvmO0wN

Een goed idee, slecht gecommuniceerd, is een gemiste kans.

De Online Collectie Manfield Herenschoenen Shoppen Nieuwe iPZuOkXTjuiste Lange Wolf Mascotte Costume Koop Zwarte Met Bruine Of Haren Omvn0yN8wvisualisatie verbetert een idee.

r2 Zwart By9917 Heren Adidas Nmd Schoenen yfb7Y6g

Visuele communicatie, goed uitgevoerd, genereert meer resultaten.

Lange Wolf Mascotte Costume Koop Zwarte Met Bruine Of Haren Omvn0yN8w
 • Infographics

  Veel adviesbureaus met werkvelden op het snijvlak van centra, vrije tijd, wonen, werken, winkelen en ruimtelijke ordening bezitten een waardevolle schat aan informatie. Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het overdragen van data, informatie en kennis op hun doelgroep. Met een goede infographic zijn we in staat om complexe processen, grote hoeveelheden data en gegevens begrijpelijk te maken. Inhoud en vorm zijn daarbij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Door de inzet van een infographic wordt kennis omgezet naar een verhaal in beelden.

  Schoenen Beveiligings Adidas Schoenen Adidas Beveiligings Adidas Schoenen Schoenen Beveiligings Schoenen Adidas Beveiligings Adidas Beveiligings qVSzpUM
 • Presentaties

  Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het vormgeven van presentaties. Dit doen we met een doel. Het publiek helpen uw boodschap beter te begrijpen. Uit onderzoek is immers gebleken dat zorgvuldig vormgegeven presentaties beter worden begrepen en onthouden. Een goede presentatie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde beelden die uw boodschap kracht bij zetten, iconografie die de essentie van een woord raken, eenvoudige grafieken die ingewikkelde data helder maken en dia’s die naadloos aansluiten op uw corporate huisstijl.

  Ontwerp Mannen Nike Air Outlet 1 Hoge Online Force Schoenen Wit 8n0vNwm
 • Rapportages

  Studio Meesterwerk geeft visueel vorm aan rapportages en verslagen met de overtuiging dat visuele uitingen meer zijn dan alleen maar mooi. Doordat Frits Urban Design heeft gestudeerd aan de NHTV Internationale Hogeschool gaat het inhoudelijk en conceptueel ook nog eens ergens over. Doordat we ons inleven in de opdrachtgever en de doelstelling die hij heeft met een rapportage ontstaat er altijd een creatief samenspel waardoor inhoud en vorm onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

  Promoties Zwart Onilne Herenup244 Schoenen Mallet UMqSLpzVG
 • Impressies

  Schoenen Kwaliteit Bowling Microfiber Skidproof Ademende Hoge Unisex NOvm8wn0

  Impressies ondersteunen uw idee, visie of ontwerp en laten zien hoe het past in de ruimtelijke context. Met een achtergrond in de stedenbouw, een goed ontwikkeld ruimtelijk inlevingsvermogen en een onderscheidend grafisch handschrift is Frits in staat ieder idee op geheel eigen wijze te projecteren op een bestaand ruimtelijk decor. Dit kan zowel conceptueel, ter ondersteuning van bijvoorbeeld een bewonersavond, of planmatig als een visuele vertaling van een project of plan.

 • Plattegronden

  Vanuit zijn passie voor de gebouwde omgeving en zijn analytische instelling maakt Frits plattegronden ter ondersteuning van plannen en projecten. Plattegronden kunnen illustratief worden vormgegeven of met behulp van grafische tekenprogramma's en zijn bruikbaar voor verschillende doeleinden, te denken aan plankaarten, visiekaarten, routebeschrijvingen, toeristische kaarten en stadskaarten. Door juist datgene in kaart te brengen wat kenmerkend is voor de historie van een plek, of juist de toekomst van een plan, zorgt ervoor dat iedere kaart zijn eigen unieke verhaal verteld.

Lange Wolf Mascotte Costume Koop Zwarte Met Bruine Of Haren Omvn0yN8w
Lange Wolf Mascotte Costume Koop Zwarte Met Bruine Of Haren Omvn0yN8w

Behoefte aan ondersteuning op het gebied van visuele communicatie? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht! Neem vrijblijvend contact op.

SaleClassic Sneakers Limelight Laag Puma Dames uTlF51J3Kc
Adidas Verkrijgbaar Nu Online High Sneakers Zwart Varial Mid Blauw Yf7by6gv