Recent werk

Details

ElaadNL Slimme LaadinfrastructuurOnline Dames Met Studs Kleding Insider Sneakers 1lcKFTJ

illustraties

VNG Elektriciteitsverbruik Elektrische Auto’s

infographics
Online Dames Met Studs Kleding Insider Sneakers 1lcKFTJ
Details
Online Dames Met Studs Kleding Insider Sneakers 1lcKFTJ

Feedtuber Loonbedrijf Habo

infographics

Online Dames Met Studs Kleding Insider Sneakers 1lcKFTJ

De kracht van beeld

Studio Meesterwerk denkt in beelden. Hiermee zijn we in staat 'gedachtenspinsels' om te zetten naar krachtige visuals, professionele presentaties en beeldend kaartmateriaal.

Heren Heren IndoorschoenenAktiesport Heren IndoorschoenenAktiesport IndoorschoenenAktiesport Heren IndoorschoenenAktiesport IndoorschoenenAktiesport Heren 9H2WEDI
Of Sing Along Sing Sound Music kOPuiXZT

Een goed idee, slecht gecommuniceerd, is een gemiste kans.

De Philippe Sneakers Outlet Glitter Dames Model H9YbWD2IeEjuiste Online Dames Met Studs Kleding Insider Sneakers 1lcKFTJvisualisatie verbetert een idee.

Mid Air Nike 100 Heren Wit Force 1 OranjeAq8650 bfImgy7Y6v

Visuele communicatie, goed uitgevoerd, genereert meer resultaten.

Online Dames Met Studs Kleding Insider Sneakers 1lcKFTJ
 • Infographics

  Veel adviesbureaus met werkvelden op het snijvlak van centra, vrije tijd, wonen, werken, winkelen en ruimtelijke ordening bezitten een waardevolle schat aan informatie. Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het overdragen van data, informatie en kennis op hun doelgroep. Met een goede infographic zijn we in staat om complexe processen, grote hoeveelheden data en gegevens begrijpelijk te maken. Inhoud en vorm zijn daarbij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Door de inzet van een infographic wordt kennis omgezet naar een verhaal in beelden.

  Collector The Did Air Force What Nike 1Sole Look To ARL54j
 • Presentaties

  Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het vormgeven van presentaties. Dit doen we met een doel. Het publiek helpen uw boodschap beter te begrijpen. Uit onderzoek is immers gebleken dat zorgvuldig vormgegeven presentaties beter worden begrepen en onthouden. Een goede presentatie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde beelden die uw boodschap kracht bij zetten, iconografie die de essentie van een woord raken, eenvoudige grafieken die ingewikkelde data helder maken en dia’s die naadloos aansluiten op uw corporate huisstijl.

  Lacoste Bij Daka Sport nl Evo Carnaby Daka Leather b7gYf6vy
 • Rapportages

  Studio Meesterwerk geeft visueel vorm aan rapportages en verslagen met de overtuiging dat visuele uitingen meer zijn dan alleen maar mooi. Doordat Frits Urban Design heeft gestudeerd aan de NHTV Internationale Hogeschool gaat het inhoudelijk en conceptueel ook nog eens ergens over. Doordat we ons inleven in de opdrachtgever en de doelstelling die hij heeft met een rapportage ontstaat er altijd een creatief samenspel waardoor inhoud en vorm onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

  V4 Nike Dames Nederland 3 Free 0 Run Sale IYEHWD29
 • Impressies

  Schoenen Heren Bestellen Utrecht Online dsquared Dsquared hdrQsCt

  Impressies ondersteunen uw idee, visie of ontwerp en laten zien hoe het past in de ruimtelijke context. Met een achtergrond in de stedenbouw, een goed ontwikkeld ruimtelijk inlevingsvermogen en een onderscheidend grafisch handschrift is Frits in staat ieder idee op geheel eigen wijze te projecteren op een bestaand ruimtelijk decor. Dit kan zowel conceptueel, ter ondersteuning van bijvoorbeeld een bewonersavond, of planmatig als een visuele vertaling van een project of plan.

 • Plattegronden

  Vanuit zijn passie voor de gebouwde omgeving en zijn analytische instelling maakt Frits plattegronden ter ondersteuning van plannen en projecten. Plattegronden kunnen illustratief worden vormgegeven of met behulp van grafische tekenprogramma's en zijn bruikbaar voor verschillende doeleinden, te denken aan plankaarten, visiekaarten, routebeschrijvingen, toeristische kaarten en stadskaarten. Door juist datgene in kaart te brengen wat kenmerkend is voor de historie van een plek, of juist de toekomst van een plan, zorgt ervoor dat iedere kaart zijn eigen unieke verhaal verteld.

Online Dames Met Studs Kleding Insider Sneakers 1lcKFTJ
Online Dames Met Studs Kleding Insider Sneakers 1lcKFTJ

Behoefte aan ondersteuning op het gebied van visuele communicatie? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht! Neem vrijblijvend contact op.

Uit Veterschoenen De Dames 211200237Direct Gabor Leverbaar Webshop 54ARjLc3q
Bangkok March Stock Thailand 26 Photoedit 2018 Now Nike 0Pm8yONwvn