Recent werk

Details

ElaadNL Slimme LaadinfrastructuurArmour Running Under Shoes 9 From Best LSc3AjRq54

illustraties

VNG Elektriciteitsverbruik Elektrische Auto’s

infographics
Armour Running Under Shoes 9 From Best LSc3AjRq54
Details
Armour Running Under Shoes 9 From Best LSc3AjRq54

Feedtuber Loonbedrijf Habo

infographics

Armour Running Under Shoes 9 From Best LSc3AjRq54

De kracht van beeld

Studio Meesterwerk denkt in beelden. Hiermee zijn we in staat 'gedachtenspinsels' om te zetten naar krachtige visuals, professionele presentaties en beeldend kaartmateriaal.

Laarzendonker Noira BruinDames Sheepskin Lined Ugg Leer 92IEHD
Back North To Youtube Face Redux 8556113 The Berkeley Sku WCBxorde

Een goed idee, slecht gecommuniceerd, is een gemiste kans.

De Aq0666 Air Force 1 Cr7 Low Witgoud 100 Nike Schoenen UGqMSVzpLjuiste Armour Running Under Shoes 9 From Best LSc3AjRq54visualisatie verbetert een idee.

Floris nl Bommel Nette Gele Van Schoenen 14157 Omoda zMqLUSVpG

Visuele communicatie, goed uitgevoerd, genereert meer resultaten.

Armour Running Under Shoes 9 From Best LSc3AjRq54
 • Infographics

  Veel adviesbureaus met werkvelden op het snijvlak van centra, vrije tijd, wonen, werken, winkelen en ruimtelijke ordening bezitten een waardevolle schat aan informatie. Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het overdragen van data, informatie en kennis op hun doelgroep. Met een goede infographic zijn we in staat om complexe processen, grote hoeveelheden data en gegevens begrijpelijk te maken. Inhoud en vorm zijn daarbij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Door de inzet van een infographic wordt kennis omgezet naar een verhaal in beelden.

  Prednisolon nl Asics Asics Prednisolon nl Fitness Schoen Fitness Schoen qzMSUVp
 • Presentaties

  Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het vormgeven van presentaties. Dit doen we met een doel. Het publiek helpen uw boodschap beter te begrijpen. Uit onderzoek is immers gebleken dat zorgvuldig vormgegeven presentaties beter worden begrepen en onthouden. Een goede presentatie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde beelden die uw boodschap kracht bij zetten, iconografie die de essentie van een woord raken, eenvoudige grafieken die ingewikkelde data helder maken en dia’s die naadloos aansluiten op uw corporate huisstijl.

  Schoenen Blauw Australian Heren Online Rbkxei H2ED9I
 • Rapportages

  Studio Meesterwerk geeft visueel vorm aan rapportages en verslagen met de overtuiging dat visuele uitingen meer zijn dan alleen maar mooi. Doordat Frits Urban Design heeft gestudeerd aan de NHTV Internationale Hogeschool gaat het inhoudelijk en conceptueel ook nog eens ergens over. Doordat we ons inleven in de opdrachtgever en de doelstelling die hij heeft met een rapportage ontstaat er altijd een creatief samenspel waardoor inhoud en vorm onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

  Air Pegasus Schoenen Klanttevredenheid Nike Officiële 83 Dames wXuPkTOZi
 • Impressies

  Schoenen Rl Schoenen 7000 Rl 7000 Maplez Rl 7000 Maplez Maplez 2YWEeHb9DI

  Impressies ondersteunen uw idee, visie of ontwerp en laten zien hoe het past in de ruimtelijke context. Met een achtergrond in de stedenbouw, een goed ontwikkeld ruimtelijk inlevingsvermogen en een onderscheidend grafisch handschrift is Frits in staat ieder idee op geheel eigen wijze te projecteren op een bestaand ruimtelijk decor. Dit kan zowel conceptueel, ter ondersteuning van bijvoorbeeld een bewonersavond, of planmatig als een visuele vertaling van een project of plan.

 • Plattegronden

  Vanuit zijn passie voor de gebouwde omgeving en zijn analytische instelling maakt Frits plattegronden ter ondersteuning van plannen en projecten. Plattegronden kunnen illustratief worden vormgegeven of met behulp van grafische tekenprogramma's en zijn bruikbaar voor verschillende doeleinden, te denken aan plankaarten, visiekaarten, routebeschrijvingen, toeristische kaarten en stadskaarten. Door juist datgene in kaart te brengen wat kenmerkend is voor de historie van een plek, of juist de toekomst van een plan, zorgt ervoor dat iedere kaart zijn eigen unieke verhaal verteld.

Armour Running Under Shoes 9 From Best LSc3AjRq54
Armour Running Under Shoes 9 From Best LSc3AjRq54

Behoefte aan ondersteuning op het gebied van visuele communicatie? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht! Neem vrijblijvend contact op.

2019 Dames Collectie Schoenen nl Otto GoedkoopBeslist yn0PvmN8wO
Adidas Sportique 16 Voetbalschoen 3 Gele ZeewoldeSport Junior Ace trhsQdC