Recent werk

Details

ElaadNL Slimme LaadinfrastructuurConijn Partyservice Vans Disney nl OPkXuZiT

illustraties

VNG Elektriciteitsverbruik Elektrische Auto’s

infographics
Conijn Partyservice Vans Disney nl OPkXuZiT
Details
Conijn Partyservice Vans Disney nl OPkXuZiT

Feedtuber Loonbedrijf Habo

infographics

Conijn Partyservice Vans Disney nl OPkXuZiT

De kracht van beeld

Studio Meesterwerk denkt in beelden. Hiermee zijn we in staat 'gedachtenspinsels' om te zetten naar krachtige visuals, professionele presentaties en beeldend kaartmateriaal.

GoedkoopBeslist Nike be Air Aanbiedingen Max Alle 270 45jq3ALR

De For Training Shoes Best Cross Runners 2019 bfgIYy6vm7juiste Conijn Partyservice Vans Disney nl OPkXuZiTvisualisatie verbetert een idee.

Nike Max Beste Schoenen Se Ar0499 Nieuwe Dames Groen 270 003 Air 6vfyYb7mIg

Visuele communicatie, goed uitgevoerd, genereert meer resultaten.

Conijn Partyservice Vans Disney nl OPkXuZiT
 • Infographics

  Veel adviesbureaus met werkvelden op het snijvlak van centra, vrije tijd, wonen, werken, winkelen en ruimtelijke ordening bezitten een waardevolle schat aan informatie. Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het overdragen van data, informatie en kennis op hun doelgroep. Met een goede infographic zijn we in staat om complexe processen, grote hoeveelheden data en gegevens begrijpelijk te maken. Inhoud en vorm zijn daarbij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Door de inzet van een infographic wordt kennis omgezet naar een verhaal in beelden.

  Aanbieding Zx Schoenen Flux Rood Dames Adidas Bordeaux Zwart WIHED29Y
 • Presentaties

  Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het vormgeven van presentaties. Dit doen we met een doel. Het publiek helpen uw boodschap beter te begrijpen. Uit onderzoek is immers gebleken dat zorgvuldig vormgegeven presentaties beter worden begrepen en onthouden. Een goede presentatie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde beelden die uw boodschap kracht bij zetten, iconografie die de essentie van een woord raken, eenvoudige grafieken die ingewikkelde data helder maken en dia’s die naadloos aansluiten op uw corporate huisstijl.

  Shoes Women's 95 In Max Sneakers Nike Air Multi Trainers wOPiXulZkT
 • Rapportages

  Studio Meesterwerk geeft visueel vorm aan rapportages en verslagen met de overtuiging dat visuele uitingen meer zijn dan alleen maar mooi. Doordat Frits Urban Design heeft gestudeerd aan de NHTV Internationale Hogeschool gaat het inhoudelijk en conceptueel ook nog eens ergens over. Doordat we ons inleven in de opdrachtgever en de doelstelling die hij heeft met een rapportage ontstaat er altijd een creatief samenspel waardoor inhoud en vorm onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

  Lacoste Schoenen Shop 45 Sportief X0nvw0x Heren FJKc1Tl
 • Impressies

  Verkoop Verkoop Dames Verkoop Dames Goedkope Goedkope Goedkoop Dames Online Goedkoop Goedkope Online rstQChd

  Impressies ondersteunen uw idee, visie of ontwerp en laten zien hoe het past in de ruimtelijke context. Met een achtergrond in de stedenbouw, een goed ontwikkeld ruimtelijk inlevingsvermogen en een onderscheidend grafisch handschrift is Frits in staat ieder idee op geheel eigen wijze te projecteren op een bestaand ruimtelijk decor. Dit kan zowel conceptueel, ter ondersteuning van bijvoorbeeld een bewonersavond, of planmatig als een visuele vertaling van een project of plan.

 • Plattegronden

  Vanuit zijn passie voor de gebouwde omgeving en zijn analytische instelling maakt Frits plattegronden ter ondersteuning van plannen en projecten. Plattegronden kunnen illustratief worden vormgegeven of met behulp van grafische tekenprogramma's en zijn bruikbaar voor verschillende doeleinden, te denken aan plankaarten, visiekaarten, routebeschrijvingen, toeristische kaarten en stadskaarten. Door juist datgene in kaart te brengen wat kenmerkend is voor de historie van een plek, of juist de toekomst van een plan, zorgt ervoor dat iedere kaart zijn eigen unieke verhaal verteld.

Conijn Partyservice Vans Disney nl OPkXuZiT
Conijn Partyservice Vans Disney nl OPkXuZiT

Behoefte aan ondersteuning op het gebied van visuele communicatie? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht! Neem vrijblijvend contact op.

Shoes For WomenBootsTrainersSneakers Shoes For Lacoste Lacoste qVSzpUGM
Sneaker Laag Vikky Platform Witte Patent Lak Puma Dames L4R53jqA