Recent werk

Details

ElaadNL Slimme LaadinfrastructuurNx75281 Ii Canvas Sb Nike Solarsoft Portmore Greywhiteblack Dark NnkZOX80wP

illustraties

VNG Elektriciteitsverbruik Elektrische Auto’s

infographics
Nx75281 Ii Canvas Sb Nike Solarsoft Portmore Greywhiteblack Dark NnkZOX80wP
Details
Nx75281 Ii Canvas Sb Nike Solarsoft Portmore Greywhiteblack Dark NnkZOX80wP

Feedtuber Loonbedrijf Habo

infographics

Nx75281 Ii Canvas Sb Nike Solarsoft Portmore Greywhiteblack Dark NnkZOX80wP

De kracht van beeld

Studio Meesterwerk denkt in beelden. Hiermee zijn we in staat 'gedachtenspinsels' om te zetten naar krachtige visuals, professionele presentaties en beeldend kaartmateriaal.

Sneakers Best 38 ImagesSneakersTrainersShoes Best Sneakers 38 Best ImagesSneakersTrainersShoes 38 Best 38 ImagesSneakersTrainersShoes Sneakers Onk0Pw
On PinkSchoenen Slip Pro Instappers dames Utrecht Vans kuXPiZ

Een goed idee, slecht gecommuniceerd, is een gemiste kans.

De Keuze nl Hakken Gala Ruime KopenBeslist Galaschoenenamp; F3JTKcul1juiste Nx75281 Ii Canvas Sb Nike Solarsoft Portmore Greywhiteblack Dark NnkZOX80wPvisualisatie verbetert een idee.

Sportschoenen Bally Wit Aanbieding Speciale Dames Schoenen lK1JcTF

Visuele communicatie, goed uitgevoerd, genereert meer resultaten.

Nx75281 Ii Canvas Sb Nike Solarsoft Portmore Greywhiteblack Dark NnkZOX80wP
 • Infographics

  Veel adviesbureaus met werkvelden op het snijvlak van centra, vrije tijd, wonen, werken, winkelen en ruimtelijke ordening bezitten een waardevolle schat aan informatie. Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het overdragen van data, informatie en kennis op hun doelgroep. Met een goede infographic zijn we in staat om complexe processen, grote hoeveelheden data en gegevens begrijpelijk te maken. Inhoud en vorm zijn daarbij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Door de inzet van een infographic wordt kennis omgezet naar een verhaal in beelden.

  Armour Dames Under Goedkoop Lacrosse Schoenen Sale DbE29eWIYH
 • Presentaties

  Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het vormgeven van presentaties. Dit doen we met een doel. Het publiek helpen uw boodschap beter te begrijpen. Uit onderzoek is immers gebleken dat zorgvuldig vormgegeven presentaties beter worden begrepen en onthouden. Een goede presentatie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde beelden die uw boodschap kracht bij zetten, iconografie die de essentie van een woord raken, eenvoudige grafieken die ingewikkelde data helder maken en dia’s die naadloos aansluiten op uw corporate huisstijl.

  Tafeltennis Online KopenZalando Uitrusting Uitrusting Tafeltennis YH2WE9ID
 • Rapportages

  Studio Meesterwerk geeft visueel vorm aan rapportages en verslagen met de overtuiging dat visuele uitingen meer zijn dan alleen maar mooi. Doordat Frits Urban Design heeft gestudeerd aan de NHTV Internationale Hogeschool gaat het inhoudelijk en conceptueel ook nog eens ergens over. Doordat we ons inleven in de opdrachtgever en de doelstelling die hij heeft met een rapportage ontstaat er altijd een creatief samenspel waardoor inhoud en vorm onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

  Cognac Elegant Leer Manfield Wumqz4v8 Heren Leren Schoenen Loafers zUMpSV
 • Impressies

  Typhoon Asics Hockey BlackblackcarbonDe Brouwerij 3 Gel 8n0wymNOPv

  Impressies ondersteunen uw idee, visie of ontwerp en laten zien hoe het past in de ruimtelijke context. Met een achtergrond in de stedenbouw, een goed ontwikkeld ruimtelijk inlevingsvermogen en een onderscheidend grafisch handschrift is Frits in staat ieder idee op geheel eigen wijze te projecteren op een bestaand ruimtelijk decor. Dit kan zowel conceptueel, ter ondersteuning van bijvoorbeeld een bewonersavond, of planmatig als een visuele vertaling van een project of plan.

 • Plattegronden

  Vanuit zijn passie voor de gebouwde omgeving en zijn analytische instelling maakt Frits plattegronden ter ondersteuning van plannen en projecten. Plattegronden kunnen illustratief worden vormgegeven of met behulp van grafische tekenprogramma's en zijn bruikbaar voor verschillende doeleinden, te denken aan plankaarten, visiekaarten, routebeschrijvingen, toeristische kaarten en stadskaarten. Door juist datgene in kaart te brengen wat kenmerkend is voor de historie van een plek, of juist de toekomst van een plan, zorgt ervoor dat iedere kaart zijn eigen unieke verhaal verteld.

Nx75281 Ii Canvas Sb Nike Solarsoft Portmore Greywhiteblack Dark NnkZOX80wP
Nx75281 Ii Canvas Sb Nike Solarsoft Portmore Greywhiteblack Dark NnkZOX80wP

Behoefte aan ondersteuning op het gebied van visuele communicatie? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht! Neem vrijblijvend contact op.

Heren Nike Goedkope Te Online Run Schoenen Roshe Koop Y29EHIWD
Voor Van420spu Grote Pleaser Maten Zilver Hakken Mat Hoge Pumps lcTFKJ1