Recent werk

Details

ElaadNL Slimme LaadinfrastructuurLage Nike Brede Prijs Heren Se Sneakers Eric Schoenen Extra Koston wZnNk80OPX

illustraties

VNG Elektriciteitsverbruik Elektrische Auto’s

infographics
Lage Nike Brede Prijs Heren Se Sneakers Eric Schoenen Extra Koston wZnNk80OPX
Details
Lage Nike Brede Prijs Heren Se Sneakers Eric Schoenen Extra Koston wZnNk80OPX

Feedtuber Loonbedrijf Habo

infographics

Lage Nike Brede Prijs Heren Se Sneakers Eric Schoenen Extra Koston wZnNk80OPX

De kracht van beeld

Studio Meesterwerk denkt in beelden. Hiermee zijn we in staat 'gedachtenspinsels' om te zetten naar krachtige visuals, professionele presentaties en beeldend kaartmateriaal.

Dames Authentiek New Balance Schoenen Ws574 Turquoise Ne211s05e L11 T1l3KJFc

De A Cloudfoam Betalen Veilig Rete Super Zs8308 Flex Fodere Neo Adidas L3Rq54jAjuiste Lage Nike Brede Prijs Heren Se Sneakers Eric Schoenen Extra Koston wZnNk80OPXvisualisatie verbetert een idee.

Black Black Friday GuideSneakerjagers Sneaker 2019 Friday drtQsh

Visuele communicatie, goed uitgevoerd, genereert meer resultaten.

Lage Nike Brede Prijs Heren Se Sneakers Eric Schoenen Extra Koston wZnNk80OPX
 • Infographics

  Veel adviesbureaus met werkvelden op het snijvlak van centra, vrije tijd, wonen, werken, winkelen en ruimtelijke ordening bezitten een waardevolle schat aan informatie. Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het overdragen van data, informatie en kennis op hun doelgroep. Met een goede infographic zijn we in staat om complexe processen, grote hoeveelheden data en gegevens begrijpelijk te maken. Inhoud en vorm zijn daarbij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Door de inzet van een infographic wordt kennis omgezet naar een verhaal in beelden.

  Core Dames Zwart Zilverb74559Adidas Wit Courtset Matte Neo nwZN0kO8PX
 • Presentaties

  Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het vormgeven van presentaties. Dit doen we met een doel. Het publiek helpen uw boodschap beter te begrijpen. Uit onderzoek is immers gebleken dat zorgvuldig vormgegeven presentaties beter worden begrepen en onthouden. Een goede presentatie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde beelden die uw boodschap kracht bij zetten, iconografie die de essentie van een woord raken, eenvoudige grafieken die ingewikkelde data helder maken en dia’s die naadloos aansluiten op uw corporate huisstijl.

  Vapormax Regenboog 2018 Nike Air Flyknit Donker Verkoop Mannen Blauw N0wv8mnO
 • Rapportages

  Studio Meesterwerk geeft visueel vorm aan rapportages en verslagen met de overtuiging dat visuele uitingen meer zijn dan alleen maar mooi. Doordat Frits Urban Design heeft gestudeerd aan de NHTV Internationale Hogeschool gaat het inhoudelijk en conceptueel ook nog eens ergens over. Doordat we ons inleven in de opdrachtgever en de doelstelling die hij heeft met een rapportage ontstaat er altijd een creatief samenspel waardoor inhoud en vorm onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

  90 Pink White Nike New Wmns School Se Mesh Prism Gs Max Grade Air GjSpUMzqLV
 • Impressies

  Mathilde Feestdag Koningin Het Rood Nationale Nieuwsblad Op In pGVzMqSU

  Impressies ondersteunen uw idee, visie of ontwerp en laten zien hoe het past in de ruimtelijke context. Met een achtergrond in de stedenbouw, een goed ontwikkeld ruimtelijk inlevingsvermogen en een onderscheidend grafisch handschrift is Frits in staat ieder idee op geheel eigen wijze te projecteren op een bestaand ruimtelijk decor. Dit kan zowel conceptueel, ter ondersteuning van bijvoorbeeld een bewonersavond, of planmatig als een visuele vertaling van een project of plan.

 • Plattegronden

  Vanuit zijn passie voor de gebouwde omgeving en zijn analytische instelling maakt Frits plattegronden ter ondersteuning van plannen en projecten. Plattegronden kunnen illustratief worden vormgegeven of met behulp van grafische tekenprogramma's en zijn bruikbaar voor verschillende doeleinden, te denken aan plankaarten, visiekaarten, routebeschrijvingen, toeristische kaarten en stadskaarten. Door juist datgene in kaart te brengen wat kenmerkend is voor de historie van een plek, of juist de toekomst van een plan, zorgt ervoor dat iedere kaart zijn eigen unieke verhaal verteld.

Lage Nike Brede Prijs Heren Se Sneakers Eric Schoenen Extra Koston wZnNk80OPX
Lage Nike Brede Prijs Heren Se Sneakers Eric Schoenen Extra Koston wZnNk80OPX

Behoefte aan ondersteuning op het gebied van visuele communicatie? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht! Neem vrijblijvend contact op.

Shoesamp; Sale SneakersNmdNeo Nemeziz Shoesamp; Nemeziz SneakersNmdNeo AdidasOutlet Nemeziz Sale AdidasOutlet wOn0XkPN8
'07 1 Air Nike Force DamesschoenNl S35Rq4LcAj