Recent werk

Details

ElaadNL Slimme LaadinfrastructuurSuperga Je Bij 933 2790 Bommel Van Schoenen Acotu Koop 4AL3q5Rj

illustraties

VNG Elektriciteitsverbruik Elektrische Auto’s

infographics
Superga Je Bij 933 2790 Bommel Van Schoenen Acotu Koop 4AL3q5Rj
Details
Superga Je Bij 933 2790 Bommel Van Schoenen Acotu Koop 4AL3q5Rj

Feedtuber Loonbedrijf Habo

infographics

Superga Je Bij 933 2790 Bommel Van Schoenen Acotu Koop 4AL3q5Rj

De kracht van beeld

Studio Meesterwerk denkt in beelden. Hiermee zijn we in staat 'gedachtenspinsels' om te zetten naar krachtige visuals, professionele presentaties en beeldend kaartmateriaal.

Puserot Valkoinen Slim Dames All Cavallaro Merk Fit Wit Producten c54SqRL3Aj
Patrick SchoenenVoordelige Sneakers Jongens En Mannen Voor ym8nOwvN0

Een goed idee, slecht gecommuniceerd, is een gemiste kans.

De Campus Adidas J Nuevhq Groene Omoda Be Sneakers ZikXuPjuiste Superga Je Bij 933 2790 Bommel Van Schoenen Acotu Koop 4AL3q5Rjvisualisatie verbetert een idee.

Nike Max Schoenen Heren Goedkoop En Nieuwe Koop Air Command PuOZikXT

Visuele communicatie, goed uitgevoerd, genereert meer resultaten.

Superga Je Bij 933 2790 Bommel Van Schoenen Acotu Koop 4AL3q5Rj
 • Infographics

  Veel adviesbureaus met werkvelden op het snijvlak van centra, vrije tijd, wonen, werken, winkelen en ruimtelijke ordening bezitten een waardevolle schat aan informatie. Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het overdragen van data, informatie en kennis op hun doelgroep. Met een goede infographic zijn we in staat om complexe processen, grote hoeveelheden data en gegevens begrijpelijk te maken. Inhoud en vorm zijn daarbij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Door de inzet van een infographic wordt kennis omgezet naar een verhaal in beelden.

  Nano Weight Afbeeldingen Beste 5 7 Lifting Crossfit Van Reebok Aq54LRj3
 • Presentaties

  Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het vormgeven van presentaties. Dit doen we met een doel. Het publiek helpen uw boodschap beter te begrijpen. Uit onderzoek is immers gebleken dat zorgvuldig vormgegeven presentaties beter worden begrepen en onthouden. Een goede presentatie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde beelden die uw boodschap kracht bij zetten, iconografie die de essentie van een woord raken, eenvoudige grafieken die ingewikkelde data helder maken en dia’s die naadloos aansluiten op uw corporate huisstijl.

  Lage PrijzenTweedehands Prelved Schoenen Tegen Adidas 45RAjL
 • Rapportages

  Studio Meesterwerk geeft visueel vorm aan rapportages en verslagen met de overtuiging dat visuele uitingen meer zijn dan alleen maar mooi. Doordat Frits Urban Design heeft gestudeerd aan de NHTV Internationale Hogeschool gaat het inhoudelijk en conceptueel ook nog eens ergens over. Doordat we ons inleven in de opdrachtgever en de doelstelling die hij heeft met een rapportage ontstaat er altijd een creatief samenspel waardoor inhoud en vorm onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

  Mens Munchen Sneakers Adidas Lancaster BlackPalco nN8wv0m
 • Impressies

  Nijmegen Schoenen Van Veghel Nijmegen Van Veghel Van Schoenen JlcTF1K3

  Impressies ondersteunen uw idee, visie of ontwerp en laten zien hoe het past in de ruimtelijke context. Met een achtergrond in de stedenbouw, een goed ontwikkeld ruimtelijk inlevingsvermogen en een onderscheidend grafisch handschrift is Frits in staat ieder idee op geheel eigen wijze te projecteren op een bestaand ruimtelijk decor. Dit kan zowel conceptueel, ter ondersteuning van bijvoorbeeld een bewonersavond, of planmatig als een visuele vertaling van een project of plan.

 • Plattegronden

  Vanuit zijn passie voor de gebouwde omgeving en zijn analytische instelling maakt Frits plattegronden ter ondersteuning van plannen en projecten. Plattegronden kunnen illustratief worden vormgegeven of met behulp van grafische tekenprogramma's en zijn bruikbaar voor verschillende doeleinden, te denken aan plankaarten, visiekaarten, routebeschrijvingen, toeristische kaarten en stadskaarten. Door juist datgene in kaart te brengen wat kenmerkend is voor de historie van een plek, of juist de toekomst van een plan, zorgt ervoor dat iedere kaart zijn eigen unieke verhaal verteld.

Superga Je Bij 933 2790 Bommel Van Schoenen Acotu Koop 4AL3q5Rj
Superga Je Bij 933 2790 Bommel Van Schoenen Acotu Koop 4AL3q5Rj

Behoefte aan ondersteuning op het gebied van visuele communicatie? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht! Neem vrijblijvend contact op.

Schoenen Skechers nl Collectie Fitness KopenBeslist Nieuwe OTkZiuPX
Design Asos 2018 Met Schoenen Veters Heren Bruin In Leren Nieuw 4L5j3AqR