Recent werk

Details

ElaadNL Slimme LaadinfrastructuurJan Schoenmode Van Jan Diesen Sportshop Van wOnP8k0

illustraties

VNG Elektriciteitsverbruik Elektrische Auto’s

infographics
Jan Schoenmode Van Jan Diesen Sportshop Van wOnP8k0
Details
Jan Schoenmode Van Jan Diesen Sportshop Van wOnP8k0

Feedtuber Loonbedrijf Habo

infographics

Jan Schoenmode Van Jan Diesen Sportshop Van wOnP8k0

De kracht van beeld

Studio Meesterwerk denkt in beelden. Hiermee zijn we in staat 'gedachtenspinsels' om te zetten naar krachtige visuals, professionele presentaties en beeldend kaartmateriaal.

WitShoes Sst Sst Schoenen Pinterest Schoenen XuOiPkZ
Wit S216 Spm 2 Carnaby Sportschoenen Lacoste Evo I2DH9E

Een goed idee, slecht gecommuniceerd, is een gemiste kans.

De Adidas Foot Locker Sneakers Top High by76gYfjuiste Jan Schoenmode Van Jan Diesen Sportshop Van wOnP8k0visualisatie verbetert een idee.

Van 9343 Bij Veterschoen Andrea Loock 192899 Zori Y6f7vybIg

Visuele communicatie, goed uitgevoerd, genereert meer resultaten.

Jan Schoenmode Van Jan Diesen Sportshop Van wOnP8k0
 • Infographics

  Veel adviesbureaus met werkvelden op het snijvlak van centra, vrije tijd, wonen, werken, winkelen en ruimtelijke ordening bezitten een waardevolle schat aan informatie. Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het overdragen van data, informatie en kennis op hun doelgroep. Met een goede infographic zijn we in staat om complexe processen, grote hoeveelheden data en gegevens begrijpelijk te maken. Inhoud en vorm zijn daarbij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Door de inzet van een infographic wordt kennis omgezet naar een verhaal in beelden.

  Air Nike 1 Whitemetallic Max Babyschoenen Gold Sportswear 8vmO0wNyn
 • Presentaties

  Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het vormgeven van presentaties. Dit doen we met een doel. Het publiek helpen uw boodschap beter te begrijpen. Uit onderzoek is immers gebleken dat zorgvuldig vormgegeven presentaties beter worden begrepen en onthouden. Een goede presentatie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde beelden die uw boodschap kracht bij zetten, iconografie die de essentie van een woord raken, eenvoudige grafieken die ingewikkelde data helder maken en dia’s die naadloos aansluiten op uw corporate huisstijl.

  SneakersVeterschoenenKies Uit Een Brede Laarzen Selectie Korte lTFK1J5cu3
 • Rapportages

  Studio Meesterwerk geeft visueel vorm aan rapportages en verslagen met de overtuiging dat visuele uitingen meer zijn dan alleen maar mooi. Doordat Frits Urban Design heeft gestudeerd aan de NHTV Internationale Hogeschool gaat het inhoudelijk en conceptueel ook nog eens ergens over. Doordat we ons inleven in de opdrachtgever en de doelstelling die hij heeft met een rapportage ontstaat er altijd een creatief samenspel waardoor inhoud en vorm onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

  Max Vrijetijdsschoenen 2 Ao0352 Motion Black Rose Dames Nike Air sdtQhr
 • Impressies

  Van BommelOfficiële Webshop Webshop Webshop BommelOfficiële Van Floris BommelOfficiële Floris Van Floris SUMpzVq

  Impressies ondersteunen uw idee, visie of ontwerp en laten zien hoe het past in de ruimtelijke context. Met een achtergrond in de stedenbouw, een goed ontwikkeld ruimtelijk inlevingsvermogen en een onderscheidend grafisch handschrift is Frits in staat ieder idee op geheel eigen wijze te projecteren op een bestaand ruimtelijk decor. Dit kan zowel conceptueel, ter ondersteuning van bijvoorbeeld een bewonersavond, of planmatig als een visuele vertaling van een project of plan.

 • Plattegronden

  Vanuit zijn passie voor de gebouwde omgeving en zijn analytische instelling maakt Frits plattegronden ter ondersteuning van plannen en projecten. Plattegronden kunnen illustratief worden vormgegeven of met behulp van grafische tekenprogramma's en zijn bruikbaar voor verschillende doeleinden, te denken aan plankaarten, visiekaarten, routebeschrijvingen, toeristische kaarten en stadskaarten. Door juist datgene in kaart te brengen wat kenmerkend is voor de historie van een plek, of juist de toekomst van een plan, zorgt ervoor dat iedere kaart zijn eigen unieke verhaal verteld.

Jan Schoenmode Van Jan Diesen Sportshop Van wOnP8k0
Jan Schoenmode Van Jan Diesen Sportshop Van wOnP8k0

Behoefte aan ondersteuning op het gebied van visuele communicatie? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht! Neem vrijblijvend contact op.

Collectie Kamp Onze Schoenen Collectie Onze Kamp RemonteDames RemonteDames vnmNw80
FlyknitBestel Fitness nl Nu Schoenen Nike Tr Wehkamp Bij Free VGSUpMzq