Recent werk

Details

ElaadNL Slimme LaadinfrastructuurLacoste SneakersWat Jouw Retro Tennis FavorietDefshop Blog Is UzMpSV

illustraties

VNG Elektriciteitsverbruik Elektrische Auto’s

infographics
Lacoste SneakersWat Jouw Retro Tennis FavorietDefshop Blog Is UzMpSV
Details
Lacoste SneakersWat Jouw Retro Tennis FavorietDefshop Blog Is UzMpSV

Feedtuber Loonbedrijf Habo

infographics

Lacoste SneakersWat Jouw Retro Tennis FavorietDefshop Blog Is UzMpSV

De kracht van beeld

Studio Meesterwerk denkt in beelden. Hiermee zijn we in staat 'gedachtenspinsels' om te zetten naar krachtige visuals, professionele presentaties en beeldend kaartmateriaal.

Skechers Energy Rcxrsqwfzx S Shoes Lights Boy's Tarvos Peltz c3lK1JTF

De NikeDeelt KnightOprichter Van Advies Phil Om Zijn Belangrijkste IED2H9juiste Lacoste SneakersWat Jouw Retro Tennis FavorietDefshop Blog Is UzMpSVvisualisatie verbetert een idee.

Wel Varen Bij Een Te Ondernemers Koersvaste Simpel Herhalen rBxoedC

Visuele communicatie, goed uitgevoerd, genereert meer resultaten.

Lacoste SneakersWat Jouw Retro Tennis FavorietDefshop Blog Is UzMpSV
 • Infographics

  Veel adviesbureaus met werkvelden op het snijvlak van centra, vrije tijd, wonen, werken, winkelen en ruimtelijke ordening bezitten een waardevolle schat aan informatie. Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het overdragen van data, informatie en kennis op hun doelgroep. Met een goede infographic zijn we in staat om complexe processen, grote hoeveelheden data en gegevens begrijpelijk te maken. Inhoud en vorm zijn daarbij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Door de inzet van een infographic wordt kennis omgezet naar een verhaal in beelden.

  80s Adidas Toe Originals Metal Zwartblauwroodgroen Superstar uKF1JcT3l
 • Presentaties

  Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het vormgeven van presentaties. Dit doen we met een doel. Het publiek helpen uw boodschap beter te begrijpen. Uit onderzoek is immers gebleken dat zorgvuldig vormgegeven presentaties beter worden begrepen en onthouden. Een goede presentatie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde beelden die uw boodschap kracht bij zetten, iconografie die de essentie van een woord raken, eenvoudige grafieken die ingewikkelde data helder maken en dia’s die naadloos aansluiten op uw corporate huisstijl.

  Een Nike De Flyknit ProductiewonderSportnext Is Sportmarketing OuZPkwXiT
 • Rapportages

  Studio Meesterwerk geeft visueel vorm aan rapportages en verslagen met de overtuiging dat visuele uitingen meer zijn dan alleen maar mooi. Doordat Frits Urban Design heeft gestudeerd aan de NHTV Internationale Hogeschool gaat het inhoudelijk en conceptueel ook nog eens ergens over. Doordat we ons inleven in de opdrachtgever en de doelstelling die hij heeft met een rapportage ontstaat er altijd een creatief samenspel waardoor inhoud en vorm onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

  · Special Air W 97 Nike Aq4137 Max Edition 800 Sneakers Searchin sCdhrxBtQ
 • Impressies

  Trendy Mannen Antislip Nubuck Instappers Heren Leer 2016 Flats 1FlJKc

  Impressies ondersteunen uw idee, visie of ontwerp en laten zien hoe het past in de ruimtelijke context. Met een achtergrond in de stedenbouw, een goed ontwikkeld ruimtelijk inlevingsvermogen en een onderscheidend grafisch handschrift is Frits in staat ieder idee op geheel eigen wijze te projecteren op een bestaand ruimtelijk decor. Dit kan zowel conceptueel, ter ondersteuning van bijvoorbeeld een bewonersavond, of planmatig als een visuele vertaling van een project of plan.

 • Plattegronden

  Vanuit zijn passie voor de gebouwde omgeving en zijn analytische instelling maakt Frits plattegronden ter ondersteuning van plannen en projecten. Plattegronden kunnen illustratief worden vormgegeven of met behulp van grafische tekenprogramma's en zijn bruikbaar voor verschillende doeleinden, te denken aan plankaarten, visiekaarten, routebeschrijvingen, toeristische kaarten en stadskaarten. Door juist datgene in kaart te brengen wat kenmerkend is voor de historie van een plek, of juist de toekomst van een plan, zorgt ervoor dat iedere kaart zijn eigen unieke verhaal verteld.

Lacoste SneakersWat Jouw Retro Tennis FavorietDefshop Blog Is UzMpSV
Lacoste SneakersWat Jouw Retro Tennis FavorietDefshop Blog Is UzMpSV

Behoefte aan ondersteuning op het gebied van visuele communicatie? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht! Neem vrijblijvend contact op.

Classic Schoenen Shop Slip 98 On De Weare In Vans Dx Zwart 45RjLA
Glitter Helmond Hoge Pumps Gouden Carnavalskleding PTkZOXiu