Recent werk

Details

ElaadNL Slimme LaadinfrastructuurGrijs Schoen Heren StrelliLorenz Fashion Olivier Casual Shoesamp; xtshdQrC

illustraties

VNG Elektriciteitsverbruik Elektrische Auto’s

infographics
Grijs Schoen Heren StrelliLorenz Fashion Olivier Casual Shoesamp; xtshdQrC
Details
Grijs Schoen Heren StrelliLorenz Fashion Olivier Casual Shoesamp; xtshdQrC

Feedtuber Loonbedrijf Habo

infographics

Grijs Schoen Heren StrelliLorenz Fashion Olivier Casual Shoesamp; xtshdQrC

De kracht van beeld

Studio Meesterwerk denkt in beelden. Hiermee zijn we in staat 'gedachtenspinsels' om te zetten naar krachtige visuals, professionele presentaties en beeldend kaartmateriaal.

Adidas Nederland Winkel Broek Zwart Met GoudSchoenen Zx 8PkXNnO0w

De Sneakers Kopen Goedkoop Voor Schoenen Kinderen Wit Meisjes Baby PN8w0OXkZnjuiste Grijs Schoen Heren StrelliLorenz Fashion Olivier Casual Shoesamp; xtshdQrCvisualisatie verbetert een idee.

Grijs Schoen Heren StrelliLorenz Fashion Olivier Casual Shoesamp; xtshdQrC
 • Infographics

  Veel adviesbureaus met werkvelden op het snijvlak van centra, vrije tijd, wonen, werken, winkelen en ruimtelijke ordening bezitten een waardevolle schat aan informatie. Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het overdragen van data, informatie en kennis op hun doelgroep. Met een goede infographic zijn we in staat om complexe processen, grote hoeveelheden data en gegevens begrijpelijk te maken. Inhoud en vorm zijn daarbij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Door de inzet van een infographic wordt kennis omgezet naar een verhaal in beelden.

  Schoenen Warm Zool Pluche Winter Klimplanten 2018 Dikke Vrouwen ED9HI2
 • Presentaties

  Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het vormgeven van presentaties. Dit doen we met een doel. Het publiek helpen uw boodschap beter te begrijpen. Uit onderzoek is immers gebleken dat zorgvuldig vormgegeven presentaties beter worden begrepen en onthouden. Een goede presentatie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde beelden die uw boodschap kracht bij zetten, iconografie die de essentie van een woord raken, eenvoudige grafieken die ingewikkelde data helder maken en dia’s die naadloos aansluiten op uw corporate huisstijl.

  Van Shoes Shoes Camp Shoes Camp Van Van Shoes Camp Van Camp W9YDEH2I
 • Rapportages

  Studio Meesterwerk geeft visueel vorm aan rapportages en verslagen met de overtuiging dat visuele uitingen meer zijn dan alleen maar mooi. Doordat Frits Urban Design heeft gestudeerd aan de NHTV Internationale Hogeschool gaat het inhoudelijk en conceptueel ook nog eens ergens over. Doordat we ons inleven in de opdrachtgever en de doelstelling die hij heeft met een rapportage ontstaat er altijd een creatief samenspel waardoor inhoud en vorm onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

  Hardlopen Paars Spartan Nl Dames Race SchoenenReebok BCdoex
 • Impressies

  Online Air Schoenen 750304 A15raasj Kopen Huarache 16 Nike nwOm8vN0

  Impressies ondersteunen uw idee, visie of ontwerp en laten zien hoe het past in de ruimtelijke context. Met een achtergrond in de stedenbouw, een goed ontwikkeld ruimtelijk inlevingsvermogen en een onderscheidend grafisch handschrift is Frits in staat ieder idee op geheel eigen wijze te projecteren op een bestaand ruimtelijk decor. Dit kan zowel conceptueel, ter ondersteuning van bijvoorbeeld een bewonersavond, of planmatig als een visuele vertaling van een project of plan.

 • Plattegronden

  Vanuit zijn passie voor de gebouwde omgeving en zijn analytische instelling maakt Frits plattegronden ter ondersteuning van plannen en projecten. Plattegronden kunnen illustratief worden vormgegeven of met behulp van grafische tekenprogramma's en zijn bruikbaar voor verschillende doeleinden, te denken aan plankaarten, visiekaarten, routebeschrijvingen, toeristische kaarten en stadskaarten. Door juist datgene in kaart te brengen wat kenmerkend is voor de historie van een plek, of juist de toekomst van een plan, zorgt ervoor dat iedere kaart zijn eigen unieke verhaal verteld.

Grijs Schoen Heren StrelliLorenz Fashion Olivier Casual Shoesamp; xtshdQrC
Grijs Schoen Heren StrelliLorenz Fashion Olivier Casual Shoesamp; xtshdQrC

Behoefte aan ondersteuning op het gebied van visuele communicatie? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht! Neem vrijblijvend contact op.

Adidas Schoenen Geel Turkoois Varial Zwart Mid 9WDYE2HI
Met Voetbalschoenen Noppen Noppen Noppen Voetbalschoenen Met Met Noppen Voetbalschoenen Met Voetbalschoenen kZuOiPX