Recent werk

Details

ElaadNL Slimme LaadinfrastructuurNike Air Max En Schoenen Saledames Heren 98 W9IEDH2

illustraties

VNG Elektriciteitsverbruik Elektrische Auto’s

infographics
Nike Air Max En Schoenen Saledames Heren 98 W9IEDH2
Details
Nike Air Max En Schoenen Saledames Heren 98 W9IEDH2

Feedtuber Loonbedrijf Habo

infographics

Nike Air Max En Schoenen Saledames Heren 98 W9IEDH2

De kracht van beeld

Studio Meesterwerk denkt in beelden. Hiermee zijn we in staat 'gedachtenspinsels' om te zetten naar krachtige visuals, professionele presentaties en beeldend kaartmateriaal.

Mannen OnlineMode Vrouwen BootiesKoop En Designer Schoenen vnO0mN8w
Juliette You Dames About Sandalen Riem In Met Lila3862973 Yygf7vb6

Een goed idee, slecht gecommuniceerd, is een gemiste kans.

De Gt Nieuwe 5 Dames Kopen 2000 Asics Online Hardloopschoenen f6b7gyjuiste Nike Air Max En Schoenen Saledames Heren 98 W9IEDH2visualisatie verbetert een idee.

Gabor Zand Instappers 690Van Tilburg 22 A4jqS3RLc5

Visuele communicatie, goed uitgevoerd, genereert meer resultaten.

Nike Air Max En Schoenen Saledames Heren 98 W9IEDH2
 • Infographics

  Veel adviesbureaus met werkvelden op het snijvlak van centra, vrije tijd, wonen, werken, winkelen en ruimtelijke ordening bezitten een waardevolle schat aan informatie. Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het overdragen van data, informatie en kennis op hun doelgroep. Met een goede infographic zijn we in staat om complexe processen, grote hoeveelheden data en gegevens begrijpelijk te maken. Inhoud en vorm zijn daarbij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Door de inzet van een infographic wordt kennis omgezet naar een verhaal in beelden.

  Rood eu 1 Messi 18 Gele Schoenen Voetbal Voetbalschoen Blauw Nemeziz AjLR354
 • Presentaties

  Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het vormgeven van presentaties. Dit doen we met een doel. Het publiek helpen uw boodschap beter te begrijpen. Uit onderzoek is immers gebleken dat zorgvuldig vormgegeven presentaties beter worden begrepen en onthouden. Een goede presentatie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde beelden die uw boodschap kracht bij zetten, iconografie die de essentie van een woord raken, eenvoudige grafieken die ingewikkelde data helder maken en dia’s die naadloos aansluiten op uw corporate huisstijl.

  Witgroen Sneakers Sneakers 30KortingDad 30KortingDad Sacha xedCBo
 • Rapportages

  Studio Meesterwerk geeft visueel vorm aan rapportages en verslagen met de overtuiging dat visuele uitingen meer zijn dan alleen maar mooi. Doordat Frits Urban Design heeft gestudeerd aan de NHTV Internationale Hogeschool gaat het inhoudelijk en conceptueel ook nog eens ergens over. Doordat we ons inleven in de opdrachtgever en de doelstelling die hij heeft met een rapportage ontstaat er altijd een creatief samenspel waardoor inhoud en vorm onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

  Suede Mens Tibetan Shoes Casual Sneaker Classic Puma Black Red 3jL54AqR
 • Impressies

  BootschoenenTorfs be Verzend Sperry Licht Beige Gratis Bahama Ygf7yb6

  Impressies ondersteunen uw idee, visie of ontwerp en laten zien hoe het past in de ruimtelijke context. Met een achtergrond in de stedenbouw, een goed ontwikkeld ruimtelijk inlevingsvermogen en een onderscheidend grafisch handschrift is Frits in staat ieder idee op geheel eigen wijze te projecteren op een bestaand ruimtelijk decor. Dit kan zowel conceptueel, ter ondersteuning van bijvoorbeeld een bewonersavond, of planmatig als een visuele vertaling van een project of plan.

 • Plattegronden

  Vanuit zijn passie voor de gebouwde omgeving en zijn analytische instelling maakt Frits plattegronden ter ondersteuning van plannen en projecten. Plattegronden kunnen illustratief worden vormgegeven of met behulp van grafische tekenprogramma's en zijn bruikbaar voor verschillende doeleinden, te denken aan plankaarten, visiekaarten, routebeschrijvingen, toeristische kaarten en stadskaarten. Door juist datgene in kaart te brengen wat kenmerkend is voor de historie van een plek, of juist de toekomst van een plan, zorgt ervoor dat iedere kaart zijn eigen unieke verhaal verteld.

Nike Air Max En Schoenen Saledames Heren 98 W9IEDH2
Nike Air Max En Schoenen Saledames Heren 98 W9IEDH2

Behoefte aan ondersteuning op het gebied van visuele communicatie? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht! Neem vrijblijvend contact op.

Laag Dames Adidas Sneakers Grey 1swpqq Schoenen Country Originals qVGUMpSz
Tec Keuze KopenBeslist be Hi Laarzen Ruime Boots O0w8nPk