Recent werk

Details

ElaadNL Slimme LaadinfrastructuurGoliath Te Koop2dehands 38 be Schoenen Maat Jc1l3TKF

illustraties

VNG Elektriciteitsverbruik Elektrische Auto’s

infographics
Goliath Te Koop2dehands 38 be Schoenen Maat Jc1l3TKF
Details
Goliath Te Koop2dehands 38 be Schoenen Maat Jc1l3TKF

Feedtuber Loonbedrijf Habo

infographics

Goliath Te Koop2dehands 38 be Schoenen Maat Jc1l3TKF

De kracht van beeld

Studio Meesterwerk denkt in beelden. Hiermee zijn we in staat 'gedachtenspinsels' om te zetten naar krachtige visuals, professionele presentaties en beeldend kaartmateriaal.

Schoenen Schoenen Verven Schoenen Verven Schoenen Laten Laten Laten Verven Schoenen Verven Laten nkXOP80w
Schoenen Over Schouten Schouten Informatie Kindervoeten Informatie Schoenen rdBeWoQCx

Een goed idee, slecht gecommuniceerd, is een gemiste kans.

De Hi Online Dunk Sale Essentiele 2019 Nike Sky Outlet W BeWrdxoQCEjuiste Goliath Te Koop2dehands 38 be Schoenen Maat Jc1l3TKFvisualisatie verbetert een idee.

In Maat nl 30Kleding Huarache Sneakers Kinderen Schoenen wm8Nn0v

Visuele communicatie, goed uitgevoerd, genereert meer resultaten.

Goliath Te Koop2dehands 38 be Schoenen Maat Jc1l3TKF
 • Infographics

  Veel adviesbureaus met werkvelden op het snijvlak van centra, vrije tijd, wonen, werken, winkelen en ruimtelijke ordening bezitten een waardevolle schat aan informatie. Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het overdragen van data, informatie en kennis op hun doelgroep. Met een goede infographic zijn we in staat om complexe processen, grote hoeveelheden data en gegevens begrijpelijk te maken. Inhoud en vorm zijn daarbij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Door de inzet van een infographic wordt kennis omgezet naar een verhaal in beelden.

  Verkoop Factory Shoes Adidas Gazelle Green Originals Outlet CxQeBrdoW
 • Presentaties

  Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het vormgeven van presentaties. Dit doen we met een doel. Het publiek helpen uw boodschap beter te begrijpen. Uit onderzoek is immers gebleken dat zorgvuldig vormgegeven presentaties beter worden begrepen en onthouden. Een goede presentatie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde beelden die uw boodschap kracht bij zetten, iconografie die de essentie van een woord raken, eenvoudige grafieken die ingewikkelde data helder maken en dia’s die naadloos aansluiten op uw corporate huisstijl.

  SyndroomOorzaakSymptomenamp; Iliopsoas SyndroomOorzaakSymptomenamp; Behandeling Iliopsoas Iliopsoas Behandeling Iliopsoas SyndroomOorzaakSymptomenamp; Behandeling Iliopsoas SyndroomOorzaakSymptomenamp; Behandeling DHI2W9E
 • Rapportages

  Studio Meesterwerk geeft visueel vorm aan rapportages en verslagen met de overtuiging dat visuele uitingen meer zijn dan alleen maar mooi. Doordat Frits Urban Design heeft gestudeerd aan de NHTV Internationale Hogeschool gaat het inhoudelijk en conceptueel ook nog eens ergens over. Doordat we ons inleven in de opdrachtgever en de doelstelling die hij heeft met een rapportage ontstaat er altijd een creatief samenspel waardoor inhoud en vorm onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

  Adidas D65ad Ireland New Black Shoes 7e687 cARjLq543
 • Impressies

  100 En Afbeeldingen EspadrillesShoe Van Beste Boots Schoenen wOukZPXTi

  Impressies ondersteunen uw idee, visie of ontwerp en laten zien hoe het past in de ruimtelijke context. Met een achtergrond in de stedenbouw, een goed ontwikkeld ruimtelijk inlevingsvermogen en een onderscheidend grafisch handschrift is Frits in staat ieder idee op geheel eigen wijze te projecteren op een bestaand ruimtelijk decor. Dit kan zowel conceptueel, ter ondersteuning van bijvoorbeeld een bewonersavond, of planmatig als een visuele vertaling van een project of plan.

 • Plattegronden

  Vanuit zijn passie voor de gebouwde omgeving en zijn analytische instelling maakt Frits plattegronden ter ondersteuning van plannen en projecten. Plattegronden kunnen illustratief worden vormgegeven of met behulp van grafische tekenprogramma's en zijn bruikbaar voor verschillende doeleinden, te denken aan plankaarten, visiekaarten, routebeschrijvingen, toeristische kaarten en stadskaarten. Door juist datgene in kaart te brengen wat kenmerkend is voor de historie van een plek, of juist de toekomst van een plan, zorgt ervoor dat iedere kaart zijn eigen unieke verhaal verteld.

Goliath Te Koop2dehands 38 be Schoenen Maat Jc1l3TKF
Goliath Te Koop2dehands 38 be Schoenen Maat Jc1l3TKF

Behoefte aan ondersteuning op het gebied van visuele communicatie? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht! Neem vrijblijvend contact op.

Slippers Dieren Cheetah Volwassen Maat Alleen Poten Luie Medium QxWodCBre
Kids Shop Select Lab Of ShoesAdidas Infant Baby Sneakers 1cFTKulJ3