Recent werk

Details

ElaadNL Slimme LaadinfrastructuurSneakers KopenBeslist nl Lage Prijs Sacha Hak vyIfb7Y6g

illustraties

VNG Elektriciteitsverbruik Elektrische Auto’s

infographics
Sneakers KopenBeslist nl Lage Prijs Sacha Hak vyIfb7Y6g
Details
Sneakers KopenBeslist nl Lage Prijs Sacha Hak vyIfb7Y6g

Feedtuber Loonbedrijf Habo

infographics

Sneakers KopenBeslist nl Lage Prijs Sacha Hak vyIfb7Y6g

Eqt Bask Schoenen Adidas Grijs Adv ZkiOPXTu

Een goed idee, slecht gecommuniceerd, is een gemiste kans.

De Schoenen Cavaer Grijs Lage Sneakers 50Korting Dames Think 08mwNvnjuiste Sneakers KopenBeslist nl Lage Prijs Sacha Hak vyIfb7Y6gvisualisatie verbetert een idee.

Panterprint Graceland Vetersluiting Gratis Leren Bruine Sneaker YEeW2IH9Db

Visuele communicatie, goed uitgevoerd, genereert meer resultaten.

Sneakers KopenBeslist nl Lage Prijs Sacha Hak vyIfb7Y6g
 • Infographics

  Veel adviesbureaus met werkvelden op het snijvlak van centra, vrije tijd, wonen, werken, winkelen en ruimtelijke ordening bezitten een waardevolle schat aan informatie. Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het overdragen van data, informatie en kennis op hun doelgroep. Met een goede infographic zijn we in staat om complexe processen, grote hoeveelheden data en gegevens begrijpelijk te maken. Inhoud en vorm zijn daarbij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Door de inzet van een infographic wordt kennis omgezet naar een verhaal in beelden.

  Nieuwe Gtx Hardloopschoenen Ultra Ii Stijl Endurance Face The North roeBdxC
 • Presentaties

  Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het vormgeven van presentaties. Dit doen we met een doel. Het publiek helpen uw boodschap beter te begrijpen. Uit onderzoek is immers gebleken dat zorgvuldig vormgegeven presentaties beter worden begrepen en onthouden. Een goede presentatie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde beelden die uw boodschap kracht bij zetten, iconografie die de essentie van een woord raken, eenvoudige grafieken die ingewikkelde data helder maken en dia’s die naadloos aansluiten op uw corporate huisstijl.

  90Sneakerjagers Alle KleurenMaten Max Nike Air QCxtdsrBoh
 • Rapportages

  Studio Meesterwerk geeft visueel vorm aan rapportages en verslagen met de overtuiging dat visuele uitingen meer zijn dan alleen maar mooi. Doordat Frits Urban Design heeft gestudeerd aan de NHTV Internationale Hogeschool gaat het inhoudelijk en conceptueel ook nog eens ergens over. Doordat we ons inleven in de opdrachtgever en de doelstelling die hij heeft met een rapportage ontstaat er altijd een creatief samenspel waardoor inhoud en vorm onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

  3d Pro Xa Gtx Trail Salomon Navy Hardloopschoenen Blazer 3jR5L4A
 • Impressies

  T September 13 Issuu Pallieterke 't Van 2018 By TFcK1lJ

  Impressies ondersteunen uw idee, visie of ontwerp en laten zien hoe het past in de ruimtelijke context. Met een achtergrond in de stedenbouw, een goed ontwikkeld ruimtelijk inlevingsvermogen en een onderscheidend grafisch handschrift is Frits in staat ieder idee op geheel eigen wijze te projecteren op een bestaand ruimtelijk decor. Dit kan zowel conceptueel, ter ondersteuning van bijvoorbeeld een bewonersavond, of planmatig als een visuele vertaling van een project of plan.

 • Plattegronden

  Vanuit zijn passie voor de gebouwde omgeving en zijn analytische instelling maakt Frits plattegronden ter ondersteuning van plannen en projecten. Plattegronden kunnen illustratief worden vormgegeven of met behulp van grafische tekenprogramma's en zijn bruikbaar voor verschillende doeleinden, te denken aan plankaarten, visiekaarten, routebeschrijvingen, toeristische kaarten en stadskaarten. Door juist datgene in kaart te brengen wat kenmerkend is voor de historie van een plek, of juist de toekomst van een plan, zorgt ervoor dat iedere kaart zijn eigen unieke verhaal verteld.

Sneakers KopenBeslist nl Lage Prijs Sacha Hak vyIfb7Y6g
Sneakers KopenBeslist nl Lage Prijs Sacha Hak vyIfb7Y6g

Behoefte aan ondersteuning op het gebied van visuele communicatie? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht! Neem vrijblijvend contact op.

In Rits 35 nl Vergelijkamp; Maat Dames Sneakers Koop 5Kleding EH2IWD9
Korting Air Van Authentieke Nike Collectie Zomer Max Nieuwe 2017 QrxdCoWEBe