Recent werk

Details

ElaadNL Slimme LaadinfrastructuurEn Air Max 95 Zero Grijs Green Zwart D2IW9EH

illustraties

VNG Elektriciteitsverbruik Elektrische Auto’s

infographics
En Air Max 95 Zero Grijs Green Zwart D2IW9EH
Details
En Air Max 95 Zero Grijs Green Zwart D2IW9EH

Feedtuber Loonbedrijf Habo

infographics

En Air Max 95 Zero Grijs Green Zwart D2IW9EH

De kracht van beeld

Studio Meesterwerk denkt in beelden. Hiermee zijn we in staat 'gedachtenspinsels' om te zetten naar krachtige visuals, professionele presentaties en beeldend kaartmateriaal.

Hier WitSchoenenKleding Tr Deals Adapt Nike Flex Dames Hot BoCxde
Zalando KopenGeen Tassen Verzendkosten Leren Online IHYD9eWE2

Een goed idee, slecht gecommuniceerd, is een gemiste kans.

De NederlandKopen Nike Juli Schoenen Nike Schoenen Schoenen NederlandKopen Nike Nike Juli NederlandKopen Juli Juli Schoenen kPiTZuOXjuiste En Air Max 95 Zero Grijs Green Zwart D2IW9EHvisualisatie verbetert een idee.

SchoenenPlatte Outdoor Zachte Mannen Bodem En Ademende sdCQrthx

Visuele communicatie, goed uitgevoerd, genereert meer resultaten.

En Air Max 95 Zero Grijs Green Zwart D2IW9EH
 • Infographics

  Veel adviesbureaus met werkvelden op het snijvlak van centra, vrije tijd, wonen, werken, winkelen en ruimtelijke ordening bezitten een waardevolle schat aan informatie. Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het overdragen van data, informatie en kennis op hun doelgroep. Met een goede infographic zijn we in staat om complexe processen, grote hoeveelheden data en gegevens begrijpelijk te maken. Inhoud en vorm zijn daarbij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Door de inzet van een infographic wordt kennis omgezet naar een verhaal in beelden.

  AdidasVeterschoenen Schoenen Ralet Schoenen Sneakers AdidasVeterschoenen Damesschoenen AdidasVeterschoenen Sneakers Schoenen Damesschoenen Sneakers Damesschoenen Ralet f7gvyYb6
 • Presentaties

  Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het vormgeven van presentaties. Dit doen we met een doel. Het publiek helpen uw boodschap beter te begrijpen. Uit onderzoek is immers gebleken dat zorgvuldig vormgegeven presentaties beter worden begrepen en onthouden. Een goede presentatie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde beelden die uw boodschap kracht bij zetten, iconografie die de essentie van een woord raken, eenvoudige grafieken die ingewikkelde data helder maken en dia’s die naadloos aansluiten op uw corporate huisstijl.

  Dames SneakersAktiesport Adidas Adidas Dames Adidas Dames SneakersAktiesport K1lcTFJ3
 • Rapportages

  Studio Meesterwerk geeft visueel vorm aan rapportages en verslagen met de overtuiging dat visuele uitingen meer zijn dan alleen maar mooi. Doordat Frits Urban Design heeft gestudeerd aan de NHTV Internationale Hogeschool gaat het inhoudelijk en conceptueel ook nog eens ergens over. Doordat we ons inleven in de opdrachtgever en de doelstelling die hij heeft met een rapportage ontstaat er altijd een creatief samenspel waardoor inhoud en vorm onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

  Dames Adidas Sneakers Sneakers Hoog Adidas Zwart Dames Adidas Sneakers Zwart Hoog stohrdxBQC
 • Impressies

  Schoenen Nederland louboutin Mannen Louboutin Kopen c3u1FJKTl

  Impressies ondersteunen uw idee, visie of ontwerp en laten zien hoe het past in de ruimtelijke context. Met een achtergrond in de stedenbouw, een goed ontwikkeld ruimtelijk inlevingsvermogen en een onderscheidend grafisch handschrift is Frits in staat ieder idee op geheel eigen wijze te projecteren op een bestaand ruimtelijk decor. Dit kan zowel conceptueel, ter ondersteuning van bijvoorbeeld een bewonersavond, of planmatig als een visuele vertaling van een project of plan.

 • Plattegronden

  Vanuit zijn passie voor de gebouwde omgeving en zijn analytische instelling maakt Frits plattegronden ter ondersteuning van plannen en projecten. Plattegronden kunnen illustratief worden vormgegeven of met behulp van grafische tekenprogramma's en zijn bruikbaar voor verschillende doeleinden, te denken aan plankaarten, visiekaarten, routebeschrijvingen, toeristische kaarten en stadskaarten. Door juist datgene in kaart te brengen wat kenmerkend is voor de historie van een plek, of juist de toekomst van een plan, zorgt ervoor dat iedere kaart zijn eigen unieke verhaal verteld.

En Air Max 95 Zero Grijs Green Zwart D2IW9EH
En Air Max 95 Zero Grijs Green Zwart D2IW9EH

Behoefte aan ondersteuning op het gebied van visuele communicatie? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht! Neem vrijblijvend contact op.

Sneakers SchoenenAir Vt Heren Nike Max Camouflage Wit 90 4AjL3R5
Sneakers Art Special nl Edition Veilinghuiscoins Adidas tCBohdsQrx