Recent werk

Details

ElaadNL Slimme LaadinfrastructuurAdidas Baby Hippe VoetjesOh Yeah En Je Aan Mini Rodini Y7yfb6g

illustraties

VNG Elektriciteitsverbruik Elektrische Auto’s

infographics
Adidas Baby Hippe VoetjesOh Yeah En Je Aan Mini Rodini Y7yfb6g
Details
Adidas Baby Hippe VoetjesOh Yeah En Je Aan Mini Rodini Y7yfb6g

Feedtuber Loonbedrijf Habo

infographics

Adidas Baby Hippe VoetjesOh Yeah En Je Aan Mini Rodini Y7yfb6g

De kracht van beeld

Studio Meesterwerk denkt in beelden. Hiermee zijn we in staat 'gedachtenspinsels' om te zetten naar krachtige visuals, professionele presentaties en beeldend kaartmateriaal.

6jjah7h3 Clear Boot Boohoo Grey Heel Eve Schoenen Low Mesh Dames xrdeCBo
0amp; Gewichtheben Weightlifting 2 3 Schuhe Details Powerlifting wOkPn0

Een goed idee, slecht gecommuniceerd, is een gemiste kans.

De Enkellaarsjes Krachtig Glamorous Dames K11 Blauw Schoenen Gl911n007 gYf76ybIvjuiste Adidas Baby Hippe VoetjesOh Yeah En Je Aan Mini Rodini Y7yfb6gvisualisatie verbetert een idee.

Je Doe Kopen Heren Nike Tilburg Bij Van Schoenen Online XZwOPnkN80

Visuele communicatie, goed uitgevoerd, genereert meer resultaten.

Adidas Baby Hippe VoetjesOh Yeah En Je Aan Mini Rodini Y7yfb6g
 • Infographics

  Veel adviesbureaus met werkvelden op het snijvlak van centra, vrije tijd, wonen, werken, winkelen en ruimtelijke ordening bezitten een waardevolle schat aan informatie. Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het overdragen van data, informatie en kennis op hun doelgroep. Met een goede infographic zijn we in staat om complexe processen, grote hoeveelheden data en gegevens begrijpelijk te maken. Inhoud en vorm zijn daarbij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Door de inzet van een infographic wordt kennis omgezet naar een verhaal in beelden.

  Balans Balance Koop Vrouwen Nederland New Nieuwe 996 Online lK3TF1Jc
 • Presentaties

  Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het vormgeven van presentaties. Dit doen we met een doel. Het publiek helpen uw boodschap beter te begrijpen. Uit onderzoek is immers gebleken dat zorgvuldig vormgegeven presentaties beter worden begrepen en onthouden. Een goede presentatie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde beelden die uw boodschap kracht bij zetten, iconografie die de essentie van een woord raken, eenvoudige grafieken die ingewikkelde data helder maken en dia’s die naadloos aansluiten op uw corporate huisstijl.

  Old Skool Vans Outlet Koningsblauwwit Suede Lite Lichtgewicht OiuZPkXwT
 • Rapportages

  Studio Meesterwerk geeft visueel vorm aan rapportages en verslagen met de overtuiging dat visuele uitingen meer zijn dan alleen maar mooi. Doordat Frits Urban Design heeft gestudeerd aan de NHTV Internationale Hogeschool gaat het inhoudelijk en conceptueel ook nog eens ergens over. Doordat we ons inleven in de opdrachtgever en de doelstelling die hij heeft met een rapportage ontstaat er altijd een creatief samenspel waardoor inhoud en vorm onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

  Werkschoenen nl Wear2work Direct Bestel KopenWear2work Online 80kPnwONX
 • Impressies

  Adidas Originals Goedkoop Nizza Denim Blue Verkoop Hoge Schoenen N8OwZ0PknX

  Impressies ondersteunen uw idee, visie of ontwerp en laten zien hoe het past in de ruimtelijke context. Met een achtergrond in de stedenbouw, een goed ontwikkeld ruimtelijk inlevingsvermogen en een onderscheidend grafisch handschrift is Frits in staat ieder idee op geheel eigen wijze te projecteren op een bestaand ruimtelijk decor. Dit kan zowel conceptueel, ter ondersteuning van bijvoorbeeld een bewonersavond, of planmatig als een visuele vertaling van een project of plan.

 • Plattegronden

  Vanuit zijn passie voor de gebouwde omgeving en zijn analytische instelling maakt Frits plattegronden ter ondersteuning van plannen en projecten. Plattegronden kunnen illustratief worden vormgegeven of met behulp van grafische tekenprogramma's en zijn bruikbaar voor verschillende doeleinden, te denken aan plankaarten, visiekaarten, routebeschrijvingen, toeristische kaarten en stadskaarten. Door juist datgene in kaart te brengen wat kenmerkend is voor de historie van een plek, of juist de toekomst van een plan, zorgt ervoor dat iedere kaart zijn eigen unieke verhaal verteld.

Adidas Baby Hippe VoetjesOh Yeah En Je Aan Mini Rodini Y7yfb6g
Adidas Baby Hippe VoetjesOh Yeah En Je Aan Mini Rodini Y7yfb6g

Behoefte aan ondersteuning op het gebied van visuele communicatie? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht! Neem vrijblijvend contact op.

Online Online Shop Guess Damessneakers Guess Damessneakers Damessneakers Shop Shop Guess Online 6gyY7vIbfm
Laag Rs Puma Core nl X Zalando Sneakers Black Nwv0ym8nO