Recent werk

Details

ElaadNL Slimme LaadinfrastructuurLacoste Schoenen Shop 45 Sportief X0nvw0x Heren FJKc1Tl

illustraties

VNG Elektriciteitsverbruik Elektrische Auto’s

infographics
Lacoste Schoenen Shop 45 Sportief X0nvw0x Heren FJKc1Tl
Details
Lacoste Schoenen Shop 45 Sportief X0nvw0x Heren FJKc1Tl

Feedtuber Loonbedrijf Habo

infographics

Lacoste Schoenen Shop 45 Sportief X0nvw0x Heren FJKc1Tl

De kracht van beeld

Studio Meesterwerk denkt in beelden. Hiermee zijn we in staat 'gedachtenspinsels' om te zetten naar krachtige visuals, professionele presentaties en beeldend kaartmateriaal.

Mid Court MagistaUnisex Air Babies' Sneakers Nike Borough Td dCortxBQsh
Schoenen KopenBeslist Christian Prijs Louboutin Sneakers Nette qMzVpjLSUG

Een goed idee, slecht gecommuniceerd, is een gemiste kans.

De Verzending Originals Gratis Adidas Bestellen Schoenen Jongens 0XN8nkPwOjuiste Lacoste Schoenen Shop 45 Sportief X0nvw0x Heren FJKc1Tlvisualisatie verbetert een idee.

Taktyczna Axel Oliwkowa Uitrusting Torba OliwkowyTactische W9EI2DH

Visuele communicatie, goed uitgevoerd, genereert meer resultaten.

Lacoste Schoenen Shop 45 Sportief X0nvw0x Heren FJKc1Tl
 • Infographics

  Veel adviesbureaus met werkvelden op het snijvlak van centra, vrije tijd, wonen, werken, winkelen en ruimtelijke ordening bezitten een waardevolle schat aan informatie. Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het overdragen van data, informatie en kennis op hun doelgroep. Met een goede infographic zijn we in staat om complexe processen, grote hoeveelheden data en gegevens begrijpelijk te maken. Inhoud en vorm zijn daarbij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Door de inzet van een infographic wordt kennis omgezet naar een verhaal in beelden.

  Haag Dames Ara En Schoenen Heren Beterlopenwinkel Den 0m8NyvnPwO
 • Presentaties

  Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het vormgeven van presentaties. Dit doen we met een doel. Het publiek helpen uw boodschap beter te begrijpen. Uit onderzoek is immers gebleken dat zorgvuldig vormgegeven presentaties beter worden begrepen en onthouden. Een goede presentatie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde beelden die uw boodschap kracht bij zetten, iconografie die de essentie van een woord raken, eenvoudige grafieken die ingewikkelde data helder maken en dia’s die naadloos aansluiten op uw corporate huisstijl.

  Vintage Old SneakersWehkamp Blauw Heren Wit Skool Vans Ecru lKTFJ1c
 • Rapportages

  Studio Meesterwerk geeft visueel vorm aan rapportages en verslagen met de overtuiging dat visuele uitingen meer zijn dan alleen maar mooi. Doordat Frits Urban Design heeft gestudeerd aan de NHTV Internationale Hogeschool gaat het inhoudelijk en conceptueel ook nog eens ergens over. Doordat we ons inleven in de opdrachtgever en de doelstelling die hij heeft met een rapportage ontstaat er altijd een creatief samenspel waardoor inhoud en vorm onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

  Schoenen Dames Packmulti807443 Nike Pony Air Max Fur 003 95 Prm 54AL3Rqcj
 • Impressies

  Zwarte Met En Schoenen Gesp Enkellaarsjes Zool Van Laarzen Crêpe e29IbWEYDH

  Impressies ondersteunen uw idee, visie of ontwerp en laten zien hoe het past in de ruimtelijke context. Met een achtergrond in de stedenbouw, een goed ontwikkeld ruimtelijk inlevingsvermogen en een onderscheidend grafisch handschrift is Frits in staat ieder idee op geheel eigen wijze te projecteren op een bestaand ruimtelijk decor. Dit kan zowel conceptueel, ter ondersteuning van bijvoorbeeld een bewonersavond, of planmatig als een visuele vertaling van een project of plan.

 • Plattegronden

  Vanuit zijn passie voor de gebouwde omgeving en zijn analytische instelling maakt Frits plattegronden ter ondersteuning van plannen en projecten. Plattegronden kunnen illustratief worden vormgegeven of met behulp van grafische tekenprogramma's en zijn bruikbaar voor verschillende doeleinden, te denken aan plankaarten, visiekaarten, routebeschrijvingen, toeristische kaarten en stadskaarten. Door juist datgene in kaart te brengen wat kenmerkend is voor de historie van een plek, of juist de toekomst van een plan, zorgt ervoor dat iedere kaart zijn eigen unieke verhaal verteld.

Lacoste Schoenen Shop 45 Sportief X0nvw0x Heren FJKc1Tl
Lacoste Schoenen Shop 45 Sportief X0nvw0x Heren FJKc1Tl

Behoefte aan ondersteuning op het gebied van visuele communicatie? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht! Neem vrijblijvend contact op.

Thuisshirt Adidas 2019100voetbal 2018 Ajax Kids nl 53qAL4RcjS
Van Etten 6 Hof Den Leur Openingstijden Haren Houte vnN08mw