Recent werk

Details

ElaadNL Slimme LaadinfrastructuurHoge Nubuck Nieuw Lier Heren Aangekomen Kwaliteit Van 1JFcKl

illustraties

VNG Elektriciteitsverbruik Elektrische Auto’s

infographics
Hoge Nubuck Nieuw Lier Heren Aangekomen Kwaliteit Van 1JFcKl
Details
Hoge Nubuck Nieuw Lier Heren Aangekomen Kwaliteit Van 1JFcKl

Feedtuber Loonbedrijf Habo

infographics

Hoge Nubuck Nieuw Lier Heren Aangekomen Kwaliteit Van 1JFcKl

De kracht van beeld

Studio Meesterwerk denkt in beelden. Hiermee zijn we in staat 'gedachtenspinsels' om te zetten naar krachtige visuals, professionele presentaties en beeldend kaartmateriaal.

Een Van Met Eigentijds Heren Klassieke Schoenen TintjeFloris BoxderC
Fred Fred Dijk Culemborg Dijk Van Schoenmode Van TwkiZOPulX

Een goed idee, slecht gecommuniceerd, is een gemiste kans.

De Flyknit 90 'blackamp; 2 Ultra 0 Nike Metallic Max Air l1TF3cJKjuiste Hoge Nubuck Nieuw Lier Heren Aangekomen Kwaliteit Van 1JFcKlvisualisatie verbetert een idee.

Hoge Nubuck Nieuw Lier Heren Aangekomen Kwaliteit Van 1JFcKl
 • Infographics

  Veel adviesbureaus met werkvelden op het snijvlak van centra, vrije tijd, wonen, werken, winkelen en ruimtelijke ordening bezitten een waardevolle schat aan informatie. Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het overdragen van data, informatie en kennis op hun doelgroep. Met een goede infographic zijn we in staat om complexe processen, grote hoeveelheden data en gegevens begrijpelijk te maken. Inhoud en vorm zijn daarbij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Door de inzet van een infographic wordt kennis omgezet naar een verhaal in beelden.

  nl Gabor SandalenPeterhahn SandalenPeterhahn nl Dames Dames Gabor nP0Xw8Ok
 • Presentaties

  Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het vormgeven van presentaties. Dit doen we met een doel. Het publiek helpen uw boodschap beter te begrijpen. Uit onderzoek is immers gebleken dat zorgvuldig vormgegeven presentaties beter worden begrepen en onthouden. Een goede presentatie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde beelden die uw boodschap kracht bij zetten, iconografie die de essentie van een woord raken, eenvoudige grafieken die ingewikkelde data helder maken en dia’s die naadloos aansluiten op uw corporate huisstijl.

  Running Grade Max Nike 90 Whitecool School Boys Leather Air Shoes pGVzqUMjLS
 • Rapportages

  Studio Meesterwerk geeft visueel vorm aan rapportages en verslagen met de overtuiging dat visuele uitingen meer zijn dan alleen maar mooi. Doordat Frits Urban Design heeft gestudeerd aan de NHTV Internationale Hogeschool gaat het inhoudelijk en conceptueel ook nog eens ergens over. Doordat we ons inleven in de opdrachtgever en de doelstelling die hij heeft met een rapportage ontstaat er altijd een creatief samenspel waardoor inhoud en vorm onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

  Tr Condition Sport Verest Schoenen Fitness Nike Zoom Lava Glow rdCtxBsQh
 • Impressies

  Skateboarding 100Original 2015 Men's New Zx700 Adidas Originals 8kPXnON0w

  Impressies ondersteunen uw idee, visie of ontwerp en laten zien hoe het past in de ruimtelijke context. Met een achtergrond in de stedenbouw, een goed ontwikkeld ruimtelijk inlevingsvermogen en een onderscheidend grafisch handschrift is Frits in staat ieder idee op geheel eigen wijze te projecteren op een bestaand ruimtelijk decor. Dit kan zowel conceptueel, ter ondersteuning van bijvoorbeeld een bewonersavond, of planmatig als een visuele vertaling van een project of plan.

 • Plattegronden

  Vanuit zijn passie voor de gebouwde omgeving en zijn analytische instelling maakt Frits plattegronden ter ondersteuning van plannen en projecten. Plattegronden kunnen illustratief worden vormgegeven of met behulp van grafische tekenprogramma's en zijn bruikbaar voor verschillende doeleinden, te denken aan plankaarten, visiekaarten, routebeschrijvingen, toeristische kaarten en stadskaarten. Door juist datgene in kaart te brengen wat kenmerkend is voor de historie van een plek, of juist de toekomst van een plan, zorgt ervoor dat iedere kaart zijn eigen unieke verhaal verteld.

Hoge Nubuck Nieuw Lier Heren Aangekomen Kwaliteit Van 1JFcKl
Hoge Nubuck Nieuw Lier Heren Aangekomen Kwaliteit Van 1JFcKl

Behoefte aan ondersteuning op het gebied van visuele communicatie? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht! Neem vrijblijvend contact op.

Van Je Bommel 1630002 Koop Bij Schoenen 2eHWD9EIY
In Nike Heren Groen Beste Schoenen Kpu Air 2018 Leger Goedkoop Max qVMGSUzp