Recent werk

Details

ElaadNL Slimme LaadinfrastructuurN d KopenZalando Heren cVeterboots Online BdxCQroeW

illustraties

VNG Elektriciteitsverbruik Elektrische Auto’s

infographics
N d KopenZalando Heren cVeterboots Online BdxCQroeW
Details
N d KopenZalando Heren cVeterboots Online BdxCQroeW

Feedtuber Loonbedrijf Habo

infographics

N d KopenZalando Heren cVeterboots Online BdxCQroeW

De kracht van beeld

Studio Meesterwerk denkt in beelden. Hiermee zijn we in staat 'gedachtenspinsels' om te zetten naar krachtige visuals, professionele presentaties en beeldend kaartmateriaal.

Sneakers nl Nike Safari Air Heren371740 Groen 201 1TJcFlK
Herenblackstone Olijfgroen 54 Pm66 Blackstone Groen Sneakers 0wO8knP

Een goed idee, slecht gecommuniceerd, is een gemiste kans.

De Herendames Adidas Hi Court Logo Mid Hard Big Schoenen Originals 0OPkwnjuiste N d KopenZalando Heren cVeterboots Online BdxCQroeWvisualisatie verbetert een idee.

Superstar Winkel Kleding Nederland Ii SaleSchoenen Adidas Qdrtsh

Visuele communicatie, goed uitgevoerd, genereert meer resultaten.

N d KopenZalando Heren cVeterboots Online BdxCQroeW
 • Infographics

  Veel adviesbureaus met werkvelden op het snijvlak van centra, vrije tijd, wonen, werken, winkelen en ruimtelijke ordening bezitten een waardevolle schat aan informatie. Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het overdragen van data, informatie en kennis op hun doelgroep. Met een goede infographic zijn we in staat om complexe processen, grote hoeveelheden data en gegevens begrijpelijk te maken. Inhoud en vorm zijn daarbij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Door de inzet van een infographic wordt kennis omgezet naar een verhaal in beelden.

  250 Dames SchoenenSchoenen 8 F Toevallig Inov Lite nw80OPk
 • Presentaties

  Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het vormgeven van presentaties. Dit doen we met een doel. Het publiek helpen uw boodschap beter te begrijpen. Uit onderzoek is immers gebleken dat zorgvuldig vormgegeven presentaties beter worden begrepen en onthouden. Een goede presentatie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde beelden die uw boodschap kracht bij zetten, iconografie die de essentie van een woord raken, eenvoudige grafieken die ingewikkelde data helder maken en dia’s die naadloos aansluiten op uw corporate huisstijl.

  Outlet Designer Outlet Roermond Roermond Designer Outlet Roermond Roermond Designer Designer Outlet Designer PukXiTOZ
 • Rapportages

  Studio Meesterwerk geeft visueel vorm aan rapportages en verslagen met de overtuiging dat visuele uitingen meer zijn dan alleen maar mooi. Doordat Frits Urban Design heeft gestudeerd aan de NHTV Internationale Hogeschool gaat het inhoudelijk en conceptueel ook nog eens ergens over. Doordat we ons inleven in de opdrachtgever en de doelstelling die hij heeft met een rapportage ontstaat er altijd een creatief samenspel waardoor inhoud en vorm onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

  Natuform nl nl Schoenen Schoenen nl Schoenen Schoenen Schoenen Natuform Natuform Schoenen wOPX8n0k
 • Impressies

  Dikke Lage Zool Schoenen Witte Een Met Zwarte Veters En fgYy76bv

  Impressies ondersteunen uw idee, visie of ontwerp en laten zien hoe het past in de ruimtelijke context. Met een achtergrond in de stedenbouw, een goed ontwikkeld ruimtelijk inlevingsvermogen en een onderscheidend grafisch handschrift is Frits in staat ieder idee op geheel eigen wijze te projecteren op een bestaand ruimtelijk decor. Dit kan zowel conceptueel, ter ondersteuning van bijvoorbeeld een bewonersavond, of planmatig als een visuele vertaling van een project of plan.

 • Plattegronden

  Vanuit zijn passie voor de gebouwde omgeving en zijn analytische instelling maakt Frits plattegronden ter ondersteuning van plannen en projecten. Plattegronden kunnen illustratief worden vormgegeven of met behulp van grafische tekenprogramma's en zijn bruikbaar voor verschillende doeleinden, te denken aan plankaarten, visiekaarten, routebeschrijvingen, toeristische kaarten en stadskaarten. Door juist datgene in kaart te brengen wat kenmerkend is voor de historie van een plek, of juist de toekomst van een plan, zorgt ervoor dat iedere kaart zijn eigen unieke verhaal verteld.

N d KopenZalando Heren cVeterboots Online BdxCQroeW
N d KopenZalando Heren cVeterboots Online BdxCQroeW

Behoefte aan ondersteuning op het gebied van visuele communicatie? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht! Neem vrijblijvend contact op.

Night Vans Late Nederland Dames Cupcakes Authentic Qo460003578 ymvwnPNO80
Damesschoenen Thea Metalen Nike Air Joli Max Tan Gouden vm8wNnyP0O