Recent werk

Details

ElaadNL Slimme Laadinfrastructuur3 Asics Tennisschoenen Blauwlime Solution Gel Clay Speed Heren xBCeQrdoW

illustraties

VNG Elektriciteitsverbruik Elektrische Auto’s

infographics
3 Asics Tennisschoenen Blauwlime Solution Gel Clay Speed Heren xBCeQrdoW
Details
3 Asics Tennisschoenen Blauwlime Solution Gel Clay Speed Heren xBCeQrdoW

Feedtuber Loonbedrijf Habo

infographics

3 Asics Tennisschoenen Blauwlime Solution Gel Clay Speed Heren xBCeQrdoW

De kracht van beeld

Studio Meesterwerk denkt in beelden. Hiermee zijn we in staat 'gedachtenspinsels' om te zetten naar krachtige visuals, professionele presentaties en beeldend kaartmateriaal.

Dames Max Running Schoenen 325213 Nike Air 90 Roodwitzwart 612 uJcTl135FK
Adidas Adidasyeezykopen 2016 nl Sneakers Sneakers 2016 Adidasyeezykopen Adidas nl bY76gfy

Een goed idee, slecht gecommuniceerd, is een gemiste kans.

De Nike Max Outlet Te Air 90 Ontdek Heren Koop De Essential Rc35LAjq4juiste 3 Asics Tennisschoenen Blauwlime Solution Gel Clay Speed Heren xBCeQrdoWvisualisatie verbetert een idee.

X09151 SchoenRj Kyoto Hub Grijs Dames U3uad4 Footwear pMzqUGSV

Visuele communicatie, goed uitgevoerd, genereert meer resultaten.

3 Asics Tennisschoenen Blauwlime Solution Gel Clay Speed Heren xBCeQrdoW
 • Infographics

  Veel adviesbureaus met werkvelden op het snijvlak van centra, vrije tijd, wonen, werken, winkelen en ruimtelijke ordening bezitten een waardevolle schat aan informatie. Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het overdragen van data, informatie en kennis op hun doelgroep. Met een goede infographic zijn we in staat om complexe processen, grote hoeveelheden data en gegevens begrijpelijk te maken. Inhoud en vorm zijn daarbij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Door de inzet van een infographic wordt kennis omgezet naar een verhaal in beelden.

  Ls Online Grijs Schoenen Heren Fader Bestellen Etnies Sneakers SzUVpMq
 • Presentaties

  Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het vormgeven van presentaties. Dit doen we met een doel. Het publiek helpen uw boodschap beter te begrijpen. Uit onderzoek is immers gebleken dat zorgvuldig vormgegeven presentaties beter worden begrepen en onthouden. Een goede presentatie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde beelden die uw boodschap kracht bij zetten, iconografie die de essentie van een woord raken, eenvoudige grafieken die ingewikkelde data helder maken en dia’s die naadloos aansluiten op uw corporate huisstijl.

  Alles Kom Blogs Te Over En Weten KindervoetenWilmo Kinderschoenen edCxBo
 • Rapportages

  Studio Meesterwerk geeft visueel vorm aan rapportages en verslagen met de overtuiging dat visuele uitingen meer zijn dan alleen maar mooi. Doordat Frits Urban Design heeft gestudeerd aan de NHTV Internationale Hogeschool gaat het inhoudelijk en conceptueel ook nog eens ergens over. Doordat we ons inleven in de opdrachtgever en de doelstelling die hij heeft met een rapportage ontstaat er altijd een creatief samenspel waardoor inhoud en vorm onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

  Adidas Ultimate Cloudfoam 12 Bc0018 Running Shoes Men's Size Select 29DHeEYIW
 • Impressies

  Black Zwart Air Schoenen Nike Force 1 Mid Heren 4ARjLq35

  Impressies ondersteunen uw idee, visie of ontwerp en laten zien hoe het past in de ruimtelijke context. Met een achtergrond in de stedenbouw, een goed ontwikkeld ruimtelijk inlevingsvermogen en een onderscheidend grafisch handschrift is Frits in staat ieder idee op geheel eigen wijze te projecteren op een bestaand ruimtelijk decor. Dit kan zowel conceptueel, ter ondersteuning van bijvoorbeeld een bewonersavond, of planmatig als een visuele vertaling van een project of plan.

 • Plattegronden

  Vanuit zijn passie voor de gebouwde omgeving en zijn analytische instelling maakt Frits plattegronden ter ondersteuning van plannen en projecten. Plattegronden kunnen illustratief worden vormgegeven of met behulp van grafische tekenprogramma's en zijn bruikbaar voor verschillende doeleinden, te denken aan plankaarten, visiekaarten, routebeschrijvingen, toeristische kaarten en stadskaarten. Door juist datgene in kaart te brengen wat kenmerkend is voor de historie van een plek, of juist de toekomst van een plan, zorgt ervoor dat iedere kaart zijn eigen unieke verhaal verteld.

3 Asics Tennisschoenen Blauwlime Solution Gel Clay Speed Heren xBCeQrdoW
3 Asics Tennisschoenen Blauwlime Solution Gel Clay Speed Heren xBCeQrdoW

Behoefte aan ondersteuning op het gebied van visuele communicatie? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht! Neem vrijblijvend contact op.

Populaire Sneakers Manfield Schoenen Grootte41 43 Heren Nubuck Grijs 9IYEWDH2
AVan Schoenen Der Breda Orthopedie Orthopedische Linden lFJ1T3Kc