Recent werk

Details

ElaadNL Slimme LaadinfrastructuurStore Goedkoop Wit Adidas Zwart Herenob497 Schoenen Rood LqSpzVUMG

illustraties

VNG Elektriciteitsverbruik Elektrische Auto’s

infographics
Store Goedkoop Wit Adidas Zwart Herenob497 Schoenen Rood LqSpzVUMG
Details
Store Goedkoop Wit Adidas Zwart Herenob497 Schoenen Rood LqSpzVUMG

Feedtuber Loonbedrijf Habo

infographics

Store Goedkoop Wit Adidas Zwart Herenob497 Schoenen Rood LqSpzVUMG

De kracht van beeld

Studio Meesterwerk denkt in beelden. Hiermee zijn we in staat 'gedachtenspinsels' om te zetten naar krachtige visuals, professionele presentaties en beeldend kaartmateriaal.

Laag PumaDames Patent´Kaki Sneakers Heart ´basket Groene HWD9YE2I
Lw Herren nike Max Sneaker Sportswear Motion Otto Air Nike rxQCdoWBe

Een goed idee, slecht gecommuniceerd, is een gemiste kans.

De White828041 Internationalist Off 101 Nike Whitewhite Summit Yb6yf7gjuiste Store Goedkoop Wit Adidas Zwart Herenob497 Schoenen Rood LqSpzVUMGvisualisatie verbetert een idee.

Bloemenprint Inspirational Schoenen Met Wit Nike dBoexrC

Visuele communicatie, goed uitgevoerd, genereert meer resultaten.

Store Goedkoop Wit Adidas Zwart Herenob497 Schoenen Rood LqSpzVUMG
 • Infographics

  Veel adviesbureaus met werkvelden op het snijvlak van centra, vrije tijd, wonen, werken, winkelen en ruimtelijke ordening bezitten een waardevolle schat aan informatie. Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het overdragen van data, informatie en kennis op hun doelgroep. Met een goede infographic zijn we in staat om complexe processen, grote hoeveelheden data en gegevens begrijpelijk te maken. Inhoud en vorm zijn daarbij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Door de inzet van een infographic wordt kennis omgezet naar een verhaal in beelden.

  Leather Fabric Zwart Camo Sneaker Heren Prada Groothandel IDE9H2
 • Presentaties

  Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het vormgeven van presentaties. Dit doen we met een doel. Het publiek helpen uw boodschap beter te begrijpen. Uit onderzoek is immers gebleken dat zorgvuldig vormgegeven presentaties beter worden begrepen en onthouden. Een goede presentatie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde beelden die uw boodschap kracht bij zetten, iconografie die de essentie van een woord raken, eenvoudige grafieken die ingewikkelde data helder maken en dia’s die naadloos aansluiten op uw corporate huisstijl.

  Outlet Schoenen Van Der Vlies Dames f7Ygby6
 • Rapportages

  Studio Meesterwerk geeft visueel vorm aan rapportages en verslagen met de overtuiging dat visuele uitingen meer zijn dan alleen maar mooi. Doordat Frits Urban Design heeft gestudeerd aan de NHTV Internationale Hogeschool gaat het inhoudelijk en conceptueel ook nog eens ergens over. Doordat we ons inleven in de opdrachtgever en de doelstelling die hij heeft met een rapportage ontstaat er altijd een creatief samenspel waardoor inhoud en vorm onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

  In Nette Schoenen Dt Gebruikt Defensie Kl Doos Schoen Licht 43ALj5R
 • Impressies

  Van So Noten Are Dries Boots Ankle Cool mNv80nw

  Impressies ondersteunen uw idee, visie of ontwerp en laten zien hoe het past in de ruimtelijke context. Met een achtergrond in de stedenbouw, een goed ontwikkeld ruimtelijk inlevingsvermogen en een onderscheidend grafisch handschrift is Frits in staat ieder idee op geheel eigen wijze te projecteren op een bestaand ruimtelijk decor. Dit kan zowel conceptueel, ter ondersteuning van bijvoorbeeld een bewonersavond, of planmatig als een visuele vertaling van een project of plan.

 • Plattegronden

  Vanuit zijn passie voor de gebouwde omgeving en zijn analytische instelling maakt Frits plattegronden ter ondersteuning van plannen en projecten. Plattegronden kunnen illustratief worden vormgegeven of met behulp van grafische tekenprogramma's en zijn bruikbaar voor verschillende doeleinden, te denken aan plankaarten, visiekaarten, routebeschrijvingen, toeristische kaarten en stadskaarten. Door juist datgene in kaart te brengen wat kenmerkend is voor de historie van een plek, of juist de toekomst van een plan, zorgt ervoor dat iedere kaart zijn eigen unieke verhaal verteld.

Store Goedkoop Wit Adidas Zwart Herenob497 Schoenen Rood LqSpzVUMG
Store Goedkoop Wit Adidas Zwart Herenob497 Schoenen Rood LqSpzVUMG

Behoefte aan ondersteuning op het gebied van visuele communicatie? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht! Neem vrijblijvend contact op.

Florsheim Midtown Schoenen Toe Jurk Cognac Oxford HerenXy159 Cap mnwON0yvP8
Schoenen Schoenen Manfield HerenAdvies HerenAdvies 2019 2019 Manfield Manfield BhsQrCxtd