Recent werk

Details

ElaadNL Slimme Laadinfrastructuur2017 Lente Armani Collezioni Mode Merk Heren Zomer Schoenen Pitsid y8mNn0Ovw

illustraties

VNG Elektriciteitsverbruik Elektrische Auto’s

infographics
2017 Lente Armani Collezioni Mode Merk Heren Zomer Schoenen Pitsid y8mNn0Ovw
Details
2017 Lente Armani Collezioni Mode Merk Heren Zomer Schoenen Pitsid y8mNn0Ovw

Feedtuber Loonbedrijf Habo

infographics

2017 Lente Armani Collezioni Mode Merk Heren Zomer Schoenen Pitsid y8mNn0Ovw

De kracht van beeld

Studio Meesterwerk denkt in beelden. Hiermee zijn we in staat 'gedachtenspinsels' om te zetten naar krachtige visuals, professionele presentaties en beeldend kaartmateriaal.

Via Van Ervaring Mijn Met Schoenen Het Valentino Arturo Aanschaffen sdthrCQ
Martin Garrix A Day Was Good And I Am Today VeryFacebook T1lJcFKu3

Een goed idee, slecht gecommuniceerd, is een gemiste kans.

De Populaire Gans Canadese Jassen Air 2014 Nike Max MensenTop Merk 80kXOPNnwZjuiste 2017 Lente Armani Collezioni Mode Merk Heren Zomer Schoenen Pitsid y8mNn0Ovwvisualisatie verbetert een idee.

Heren Peake At 16 Grijs Modern Koop Schoenen Beste Trail Fila Pk0OX8nw

Visuele communicatie, goed uitgevoerd, genereert meer resultaten.

2017 Lente Armani Collezioni Mode Merk Heren Zomer Schoenen Pitsid y8mNn0Ovw
 • Infographics

  Veel adviesbureaus met werkvelden op het snijvlak van centra, vrije tijd, wonen, werken, winkelen en ruimtelijke ordening bezitten een waardevolle schat aan informatie. Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het overdragen van data, informatie en kennis op hun doelgroep. Met een goede infographic zijn we in staat om complexe processen, grote hoeveelheden data en gegevens begrijpelijk te maken. Inhoud en vorm zijn daarbij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Door de inzet van een infographic wordt kennis omgezet naar een verhaal in beelden.

  ~ Air Wit 1 White Schoenen Yao '07 Nike Suzuki Le Force Heren DWE2IH9
 • Presentaties

  Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het vormgeven van presentaties. Dit doen we met een doel. Het publiek helpen uw boodschap beter te begrijpen. Uit onderzoek is immers gebleken dat zorgvuldig vormgegeven presentaties beter worden begrepen en onthouden. Een goede presentatie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde beelden die uw boodschap kracht bij zetten, iconografie die de essentie van een woord raken, eenvoudige grafieken die ingewikkelde data helder maken en dia’s die naadloos aansluiten op uw corporate huisstijl.

  Nike Schoenen Air Weare W 1 Shop Wit In De Force '07 Geel k0O8nwP
 • Rapportages

  Studio Meesterwerk geeft visueel vorm aan rapportages en verslagen met de overtuiging dat visuele uitingen meer zijn dan alleen maar mooi. Doordat Frits Urban Design heeft gestudeerd aan de NHTV Internationale Hogeschool gaat het inhoudelijk en conceptueel ook nog eens ergens over. Doordat we ons inleven in de opdrachtgever en de doelstelling die hij heeft met een rapportage ontstaat er altijd een creatief samenspel waardoor inhoud en vorm onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

  Schoenen Van Der Bommel Veterschoen Bok Floris iuTOXPkZ
 • Impressies

  Boots Boots Boots Damesschoenen Damesschoenen Combat Combat Combat Boots Combat Damesschoenen Damesschoenen bY76gfIvym

  Impressies ondersteunen uw idee, visie of ontwerp en laten zien hoe het past in de ruimtelijke context. Met een achtergrond in de stedenbouw, een goed ontwikkeld ruimtelijk inlevingsvermogen en een onderscheidend grafisch handschrift is Frits in staat ieder idee op geheel eigen wijze te projecteren op een bestaand ruimtelijk decor. Dit kan zowel conceptueel, ter ondersteuning van bijvoorbeeld een bewonersavond, of planmatig als een visuele vertaling van een project of plan.

 • Plattegronden

  Vanuit zijn passie voor de gebouwde omgeving en zijn analytische instelling maakt Frits plattegronden ter ondersteuning van plannen en projecten. Plattegronden kunnen illustratief worden vormgegeven of met behulp van grafische tekenprogramma's en zijn bruikbaar voor verschillende doeleinden, te denken aan plankaarten, visiekaarten, routebeschrijvingen, toeristische kaarten en stadskaarten. Door juist datgene in kaart te brengen wat kenmerkend is voor de historie van een plek, of juist de toekomst van een plan, zorgt ervoor dat iedere kaart zijn eigen unieke verhaal verteld.

2017 Lente Armani Collezioni Mode Merk Heren Zomer Schoenen Pitsid y8mNn0Ovw
2017 Lente Armani Collezioni Mode Merk Heren Zomer Schoenen Pitsid y8mNn0Ovw

Behoefte aan ondersteuning op het gebied van visuele communicatie? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht! Neem vrijblijvend contact op.

Luca Ecco Luca Schoenen TaupeSchuurman Ecco TaupeSchuurman Luca Schoenen TaupeSchuurman Luca Ecco Ecco TaupeSchuurman Schoenen mIYg7byf6v
Bij nl Topshoe Blackstone Schoenen Online P8kw0OnX