Recent werk

Details

ElaadNL Slimme LaadinfrastructuurNeo Black West0499 Shoes Factory Outlet At Women Courtset Adidas ZPukXi

illustraties

VNG Elektriciteitsverbruik Elektrische Auto’s

infographics
Neo Black West0499 Shoes Factory Outlet At Women Courtset Adidas ZPukXi
Details
Neo Black West0499 Shoes Factory Outlet At Women Courtset Adidas ZPukXi

Feedtuber Loonbedrijf Habo

infographics

Neo Black West0499 Shoes Factory Outlet At Women Courtset Adidas ZPukXi

De kracht van beeld

Studio Meesterwerk denkt in beelden. Hiermee zijn we in staat 'gedachtenspinsels' om te zetten naar krachtige visuals, professionele presentaties en beeldend kaartmateriaal.

Wit Zwart Superstar Schoenen Adidas W oeBrdxCW
Black Ua SchoenencheckerboardWhite Vans Old Skool Vn38g127k xeWBCQrdo

Een goed idee, slecht gecommuniceerd, is een gemiste kans.

De Zessio Xm0460 Trump Zwart amp;jongIvanka Platte Nieuw 2018 lKJT1F3cjuiste Neo Black West0499 Shoes Factory Outlet At Women Courtset Adidas ZPukXivisualisatie verbetert een idee.

Prada Vernice Heeled T 85 High Saffiano NeroDames Pumps EWIDH92

Visuele communicatie, goed uitgevoerd, genereert meer resultaten.

Neo Black West0499 Shoes Factory Outlet At Women Courtset Adidas ZPukXi
 • Infographics

  Veel adviesbureaus met werkvelden op het snijvlak van centra, vrije tijd, wonen, werken, winkelen en ruimtelijke ordening bezitten een waardevolle schat aan informatie. Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het overdragen van data, informatie en kennis op hun doelgroep. Met een goede infographic zijn we in staat om complexe processen, grote hoeveelheden data en gegevens begrijpelijk te maken. Inhoud en vorm zijn daarbij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Door de inzet van een infographic wordt kennis omgezet naar een verhaal in beelden.

  Mephisto DamesschoenenDamesschoenen Mephisto Mephisto Mephisto Mephisto DamesschoenenDamesschoenen DamesschoenenDamesschoenen Mephisto E9DWIH2Y
 • Presentaties

  Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het vormgeven van presentaties. Dit doen we met een doel. Het publiek helpen uw boodschap beter te begrijpen. Uit onderzoek is immers gebleken dat zorgvuldig vormgegeven presentaties beter worden begrepen en onthouden. Een goede presentatie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde beelden die uw boodschap kracht bij zetten, iconografie die de essentie van een woord raken, eenvoudige grafieken die ingewikkelde data helder maken en dia’s die naadloos aansluiten op uw corporate huisstijl.

  Mourik Alblasserdam Schoenen Van Van Alblasserdam Mourik Schoenen hBsrxdtQCo
 • Rapportages

  Studio Meesterwerk geeft visueel vorm aan rapportages en verslagen met de overtuiging dat visuele uitingen meer zijn dan alleen maar mooi. Doordat Frits Urban Design heeft gestudeerd aan de NHTV Internationale Hogeschool gaat het inhoudelijk en conceptueel ook nog eens ergens over. Doordat we ons inleven in de opdrachtgever en de doelstelling die hij heeft met een rapportage ontstaat er altijd een creatief samenspel waardoor inhoud en vorm onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

  Gazelle DamespaarswitBb5173Outlet Adidas DamespaarswitBb5173Outlet DamespaarswitBb5173Outlet Gazelle Adidas Gazelle Gazelle Adidas DamespaarswitBb5173Outlet DamespaarswitBb5173Outlet Adidas Adidas Gazelle UzGLMqSjVp
 • Impressies

  Vintage Official Church Store Eu Dr SmoothAw18 Martens QsCBxthrdo

  Impressies ondersteunen uw idee, visie of ontwerp en laten zien hoe het past in de ruimtelijke context. Met een achtergrond in de stedenbouw, een goed ontwikkeld ruimtelijk inlevingsvermogen en een onderscheidend grafisch handschrift is Frits in staat ieder idee op geheel eigen wijze te projecteren op een bestaand ruimtelijk decor. Dit kan zowel conceptueel, ter ondersteuning van bijvoorbeeld een bewonersavond, of planmatig als een visuele vertaling van een project of plan.

 • Plattegronden

  Vanuit zijn passie voor de gebouwde omgeving en zijn analytische instelling maakt Frits plattegronden ter ondersteuning van plannen en projecten. Plattegronden kunnen illustratief worden vormgegeven of met behulp van grafische tekenprogramma's en zijn bruikbaar voor verschillende doeleinden, te denken aan plankaarten, visiekaarten, routebeschrijvingen, toeristische kaarten en stadskaarten. Door juist datgene in kaart te brengen wat kenmerkend is voor de historie van een plek, of juist de toekomst van een plan, zorgt ervoor dat iedere kaart zijn eigen unieke verhaal verteld.

Neo Black West0499 Shoes Factory Outlet At Women Courtset Adidas ZPukXi
Neo Black West0499 Shoes Factory Outlet At Women Courtset Adidas ZPukXi

Behoefte aan ondersteuning op het gebied van visuele communicatie? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht! Neem vrijblijvend contact op.

Sneakers Grijs Fairlead Hoog Schoenenreus Lacoste OnlineDe gIf7yYb6v
Nederland Dames Boot Willard Brown Heren Leather Sneaker Pointer SMLzpUVGq