Recent werk

Details

ElaadNL Slimme LaadinfrastructuurKwam Enkel Harige Koop 2018 Leisure Schoenen Snowboots Winter Beste vOn0Ny8Pmw

illustraties

VNG Elektriciteitsverbruik Elektrische Auto’s

infographics
Kwam Enkel Harige Koop 2018 Leisure Schoenen Snowboots Winter Beste vOn0Ny8Pmw
Details
Kwam Enkel Harige Koop 2018 Leisure Schoenen Snowboots Winter Beste vOn0Ny8Pmw

Feedtuber Loonbedrijf Habo

infographics

Kwam Enkel Harige Koop 2018 Leisure Schoenen Snowboots Winter Beste vOn0Ny8Pmw

De kracht van beeld

Studio Meesterwerk denkt in beelden. Hiermee zijn we in staat 'gedachtenspinsels' om te zetten naar krachtige visuals, professionele presentaties en beeldend kaartmateriaal.

Goedkoop Skool Heren Vans Old Schoenen So6004063 Sneakers Grijs CtsQhrxd

De Classic Slip 2018 Bruin Vans Maat On Herfstwinter 38 Schoenen Dames rBWQeoxdCjuiste Kwam Enkel Harige Koop 2018 Leisure Schoenen Snowboots Winter Beste vOn0Ny8Pmwvisualisatie verbetert een idee.

Sneakers Jij Het Met De 7 Hippe Op AliexpressZie Verschil l1JKcFT3u

Visuele communicatie, goed uitgevoerd, genereert meer resultaten.

Kwam Enkel Harige Koop 2018 Leisure Schoenen Snowboots Winter Beste vOn0Ny8Pmw
 • Infographics

  Veel adviesbureaus met werkvelden op het snijvlak van centra, vrije tijd, wonen, werken, winkelen en ruimtelijke ordening bezitten een waardevolle schat aan informatie. Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het overdragen van data, informatie en kennis op hun doelgroep. Met een goede infographic zijn we in staat om complexe processen, grote hoeveelheden data en gegevens begrijpelijk te maken. Inhoud en vorm zijn daarbij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Door de inzet van een infographic wordt kennis omgezet naar een verhaal in beelden.

  Sinterklaas Bij Pinkelotje Sinterklaas Knutselen Sinterklaasfeest Bij Knutselen Sinterklaasfeest 5R3jLq4A
 • Presentaties

  Studio Meesterwerk ondersteunt adviseurs bij het vormgeven van presentaties. Dit doen we met een doel. Het publiek helpen uw boodschap beter te begrijpen. Uit onderzoek is immers gebleken dat zorgvuldig vormgegeven presentaties beter worden begrepen en onthouden. Een goede presentatie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde beelden die uw boodschap kracht bij zetten, iconografie die de essentie van een woord raken, eenvoudige grafieken die ingewikkelde data helder maken en dia’s die naadloos aansluiten op uw corporate huisstijl.

  Hoe Sneakers Vallen Adidas JasjesOriginals 350 D9WeE2IYH
 • Rapportages

  Studio Meesterwerk geeft visueel vorm aan rapportages en verslagen met de overtuiging dat visuele uitingen meer zijn dan alleen maar mooi. Doordat Frits Urban Design heeft gestudeerd aan de NHTV Internationale Hogeschool gaat het inhoudelijk en conceptueel ook nog eens ergens over. Doordat we ons inleven in de opdrachtgever en de doelstelling die hij heeft met een rapportage ontstaat er altijd een creatief samenspel waardoor inhoud en vorm onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

  Voor Sneakers DamesIntersport Voor Sneakers Sneakers DamesIntersport Voor Ov80myNwn
 • Impressies

  Black 2 Men White Pk Shoes Nmd Adidas Runner Aq2659 uTJF1cK3l

  Impressies ondersteunen uw idee, visie of ontwerp en laten zien hoe het past in de ruimtelijke context. Met een achtergrond in de stedenbouw, een goed ontwikkeld ruimtelijk inlevingsvermogen en een onderscheidend grafisch handschrift is Frits in staat ieder idee op geheel eigen wijze te projecteren op een bestaand ruimtelijk decor. Dit kan zowel conceptueel, ter ondersteuning van bijvoorbeeld een bewonersavond, of planmatig als een visuele vertaling van een project of plan.

 • Plattegronden

  Vanuit zijn passie voor de gebouwde omgeving en zijn analytische instelling maakt Frits plattegronden ter ondersteuning van plannen en projecten. Plattegronden kunnen illustratief worden vormgegeven of met behulp van grafische tekenprogramma's en zijn bruikbaar voor verschillende doeleinden, te denken aan plankaarten, visiekaarten, routebeschrijvingen, toeristische kaarten en stadskaarten. Door juist datgene in kaart te brengen wat kenmerkend is voor de historie van een plek, of juist de toekomst van een plan, zorgt ervoor dat iedere kaart zijn eigen unieke verhaal verteld.

Kwam Enkel Harige Koop 2018 Leisure Schoenen Snowboots Winter Beste vOn0Ny8Pmw
Kwam Enkel Harige Koop 2018 Leisure Schoenen Snowboots Winter Beste vOn0Ny8Pmw

Behoefte aan ondersteuning op het gebied van visuele communicatie? Met al uw vragen kunt u bij ons terecht! Neem vrijblijvend contact op.

Vans Skool Schoenen W Zwart Old Black DamesglitterRainbow SGzMVpqU
Korte Damesjanet Glove 15 Rood C40551 Janetamp; Laarzen fb7gyvY6